Nowy Targ
Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!
Nowy Targ
Anna Leszczak jest wspaniałym lekarzem a zwłaszcza świetnym diagnostą. Jest również erudytą i posiada niesamowitą intuicję połączoną z głęboką wiedzą wykraczającą poza wąskie specjalizacje medyczne. Śmiało można ją nazwać kobietą renesansu.
Po wielu pozytywnych opiniach znalezionych ma kilku grupach, postanowiłam przepisać dziecko do tej Pani doktor. Niestety to był mój błąd i mam do siebie żal, że tak późno się opamiętałam, ale w przeciągu roku Pani doktor wypisała dziecku ponad 4 antybiotyki. Co jakaś infekcja z przedszkola - recepta na antybiotyk, że niby zapalenie oskrzeli, zapobieganie przewlekłemu zapalaniu itd. Chociaż dziecko nie gorączkowało tylko ciągle borykało się z kaszlem. Teraz zdecydowanie …
Pani doktor badała moje dzieci w przychodni w Rytrze w ramach opieki nocnej. Była dość niemiła dla mnie i dla dzieci. W momencie jak dzieci są chore, jest przykro trafić na niemiłego lekarza. Badanie było przeprowadzone dokładnie, a wywiad był szczegółowy - to jest na plus.
ul. Władysława Orkana 19
ul. gen. Władysława Sikorskiego 19/6