Filtruj terminy

lekarz Czesław Błaszczyszyn

Neonatolog, Pediatra

Rubinowa 5
48-300 Nysa

Najlepszy pediatra w Nysie.Polecam.Pełna kompetencja, wiedza i podejście do pacjenta.Diagnoza postawiona zawsze poprawnie,
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Piotr Plizga

NZOZ Poradnia Kardiologiczna
Mariacka 10
48-300 Nysa

Szczerze polecam. Bardzo kompetentny lekarz. Świetne podejście do małego pacjenta. Pan doktor uważnie nas wysłuchał i dokładnie zbadał synka. Z pewnością nie traktuje pacjenta przedmiotowo. Cechuje go empatia. A wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Moim zdaniem najlepszy pediatra w okolicy.
Dr Margola poznałam 20 lat temu po dość ciężkim porodzie w Nysie. Był jedynym człowiekiem który nie tylko zajął się moim wcześniakiem, ale zainteresował go mój kiepski stan psychiczny. Jest on jedynym człowiekiem którego wspominam miło z porodówki i z miesięcznego pobytu tam. Człowiek o ogromnej wiedzy, a przede wszystkim empatii.
Opinia dodana przez: Gabi

lekarz Robert Szyller

22 stycznia
Nysa

Pan doktor mija się z prawdą mi powiedział że mam dobrą morfologię i nie mam stanu zapalnego a okazuje się że tak nie jest crp.(wskaźnik stanu zapalnego mam 1.13 a normą jest 0.5) morfologia też wcale dobra nie jest

lekarz Andrea Kroczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Remedium"sp.c. Głucha-Wojdak Zofia Rozumek Kazimierz
ulica Kolejowa 2

lekarz Marta Ruszecka