Filtruj terminy

lekarz Ewa Kmiotek

ZOZ
Błonie
Sanok

Lekarz, który zna się na wszystkim, ma prawdziwie kompleksowe podejście, nie zdarzyło się, by nie poradziła trafnie mnie i mojej rodzinie w tak różnych sprawach, jak kardiologiczne, dermatologiczne, reumatologiczne, a nawet psychologiczne, o zwykłych chorobach dziecięcych nie wspominając. Oczywiście jak trzeba, to kieruje do specjalisty. Jedynie na przepisanie przez nią tabletek antykoncepcyjnych (awaryjnie) nie ma co liczyć, co nie umniejsza jej medycznych kompetencji, ale jednak nie powinno tak być - …

lekarz Władysław Galej

Pediatra, Pulmonolog

Zamkowa 3 pok. 23
38-500 Sanok

Bardzo uprzejmy, cierpliwy dla małych pacjentów. Leczę u niego moich dwóch synów, zawsze skutecznie. Wykrył u mojego młodszego synka zapalenie płuc, którego nie wykryła pani doktor z nfz. Nie jest taki chciwy na kasę jak inni lekarze bo bierze od lat taką samą sumę - 50zł. Poświęca dzieciom tyle czasu ile potrzebują,bardzo go polecam.
Opinia dodana przez: m

Przemysław Galej

Gabinet prywatny
Sanok ul.Daszyńskiego 15/14
38-500 Sanok

Lekarz jakich mało! Antybiotyk ostatecznie! Co mi się podoba! Dzięki lekarzowi przekonałam się że nie każdy płacz noworodka świadczy o kolce!!!! Lekarz z prawdziwego powołania! Polecam każdemu!
Opinia dodana przez: Mamcia

lekarz Zygmunt Pasek

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Podkarpackie Centrum Interwencji Sercowo-Naczyniowych Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica 800-lecia 26

lekarz Małgorzata Grzyb