To wspaniała pani doktor.Nie znam drugiego takiego lekarza, nie tylko wśród pediatrów. To jest wyjątkowa osoba już nie tylko jako lekarz.Super podejście do dzieci,dorosłych,zawsze zastanowi się zanim coś wypisze,dokładnie się wypyta o wszystko.Dusza nie człowiek. Ona ma zawsze czas dla pacjenta nie tylko na wizycie prywatnej ale także w szpitalu.Polecam wszystkim sfrustrowanym mamom, bo w Sochaczewie jest bardzo trudno o dobrego pediatrę.Moje dzieci prowadzi od urodzenia i mam do niej …
Lepszego lekarza jeszcze nie spotkałem. Oprócz wysokiej kultury osobistej i szacunku dla pacjenta charakteryzuje się ogromnym profesjonalizmem. Pani Doktor nie bagatelizuje słów pacjenta, jest troskliwa i staranna. Od pierwszego kontaktu pacjent może z pełnym zaufaniem oddać się w ręce Pani Doktor. Oby więcej było tak wspaniałych Lekarzy.
Ośrodek Chirurgii Plastycznej Dr Macieja Kuczyńskiego Filia w Lublinie - Szpital
Jaczewskiego 2
Lublin
Polecam Pana Doktora w 100%. Prowadzi moja cukrzyce od 6 lat i nie zamieniłabym go na innego lekarza. Jest kompetentny w tym co robi. Ma wiedzę i przekazuje ja pacjentowi. Z każdej wizyty wychodzę zadowolona. Polecam.
Poradnia Pediatryczna
Z. Kossak-Szczuckiej 36
Pani doktor jest najlepsza . zawsze trafiona diagnoza , odpowiednio dobrane leki , świetne podejście .
ulica Reymonta 21B
Biała Podlaska
Bardzo dobry lekarz i bardzo dobry człowiek. Pani doktor jest skromna , miła i kompetentna. Polecam
Niezwykle życzliwa i kompetentna lekarka, nie musiała zbadać dziecka, ponieważ wychodziła już do domu, ale wróciła do gabinetu i dokładnie zbadała synka (łącznie ze zważeniem go, aby dobrać dokładną dawkę leku) oraz postawiła diagnozę. Bardzo dziękuję Pani za pomoc oraz za przywrócenie wiary w lekarzy z powołaniem.
Pielęgniarsko - Położniczy Ośrodek Medycyny Środowiskowo-Rodzinnej
Braci Czeskich 13
Szamotuły
Pani Doktor to wspaniała lekarka. Zawsze trafna diagnoza. Polecam z całego serca. Na wizycie sama poleciła nam dodatkowe szczepienia i opowiedziała o nich.
Centrum Medicover Wołoska
Wołoska 22
Super lekarz z ludzkim podejściem do pacjenta. Pani doktor bardzo zaangażowana z sercem i miłością traktuje swoje powołanie, oby takich osób w tym zawodzie było jak najwięcej. Gorąco polecam i dziękuję za okazaną pomoc. Pozdrawiam Lucynka
Bardzo polecam tego specjalistę, przede wszystkim trafnie stawia diagnozę i doskonale dobiera leczenie. Miałam duże problemy zdrowotne związane z moim synem,szukałam pomocy u kilku specjalistów niestety z marnym skutkiem.Wizyta u Pana Doktora Roja okazała się strzałem w dziesiątkę i tak już pozostało.
Poradnia Genetyczna
Wieniawskiego 64
Bardzo dobra, kompetentna lekarka, bardzo dobre podejście do dzieci :)
Centrum Medyczne Medrun
al.Niepodlełosći 107/109
Bardzo uprzejmy i kompetentny - podchodzi do leczenia kompleksowo i stara się dobrać leki w zależności od stanu pacjenta (nie przepisuje zbyt silnych leków, jeśli nie są potrzebne). Bardzo komunikatywny i opanowany. Analizuje badania i interakcje z innymi chorobami - polecam.
Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Lublińcu
ul. Grunwaldzka 64
Lubliniec
Świetny specjalista z super podejściem. Serdecznie polecam rodzicom zmagającym się z AZSem u dzieci.
Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1
Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Gabinet Lekarski.
Legnickie Pole
Pani doktor to wyjątkowo dobry lekarz, pomaga stawiając trafne diagnozy i dobrze leczy, jest niezwykle empatyczna.
ul. Juliusza Słowackiego 7
Elbląg
Polecam, najlepszy lekarz w Elblągu, od wszystkiego. Niby 15 minut na pacjenta, ale często i godzinę poświęci, nigdy nie pośpiesza i dokładnie bada/określa stan chorego. Wszystko wytłumaczy, lekarz z prawdziwego zdarzenia, a nie "konował".
NZOZ VALIDUS
Wojska Polskiego 144
Najlepszy lekarz, cudowny człowiek. Pani doktor to anioł. Jestem jej bardzo wdzięczna, że potrafi pomóc.