Ten facet to jakiś koszmar bardzo agresywny rzuca się na pacjentów i przeklina jak mu się coś nie podoba omijajcie go z daleka!!!!!
Zachorowałem na korzonki, ból niesamowity, trafiam do lekarza który daje mi recepty na tabletki. Okazuje się że przyjmowane leki wywołały skutki uboczne lub najzwyczajniej w świecie mam uczulenie na składnik leku. Mam zawroty głowy, lekkie drgawki i duszności, do przychodni przywozi mnie kolega bo sam nie mogę prowadzić. Lekarz stwierdza że to są jedyne leki jakie może mi przepisać i odmawia dalszego leczenia. Twierdzi że ja cierpię na hipochondrię i sam sobie choroby wymyślam. Sugeruje z sarkazmem że wypisze mi skierowanie do szpitala jeżeli jestem aż tak obłożnie chory. Ale z tego co on widzi to ja nie mogę mieć duszności bo oddycham, duszności się ma wtedy jak się człowiek dusi. Jakieś nieporozumienie, nigdy w życiu żaden lekarz mnie tak nie potraktował.