Dozgonnie wdzięczny pacjent po plastyce. Bardzo serdecznie dziękuję Panu doktorowi Piotrowi Bojarskiemu
Już 3 razy uratował mi życie, bez łapówek itp.; Naprawdę jest GODNY POLECENIA!!!!!!!!!!!!!!
Zarozułiały, zadyfany w sobie typ. Najpierw łudzi pacjenta nadzieją na że można coś jeszcze zrobić choć stan jest bardzo ciężki a nastepnie totalnie olewa i nawet nie próbuje zrobić nic choć czas jest na wagę złota. Ręce po prostu opadają.
Osoba BARDZO pozytywna jako lekarz i człowiek GODNA polecenia. Spechalista wysokiej klasy , chłowiek z ogromnym sercem dla wykonywanej pracy i dla pacjentów. PROFESJONALISTA. TAKICH lekarzy nam potrzeba w niesieniu pomocy cierpiącym i chorym. Piszę z ogromnym uznaniem i wdzięcznością.
Osoba BARDZO pozytywna jako lekarz i człowiek GODNA polecenia.
TAKICH lekarzy nam potrzeba w niesieniu pomocy cierpiącym i chorym.
Piszę z ogromnym uznaniem i wdzięcznością.
Kompetentny, rzeczowy, skuteczny i jakby tego było mało dobrze traktuje pacjenta i jego rodzinę. Bardzo dobry lekarz. Zdecydowanie polecam.
Wspanialy lekarz tylko jemu dala bym sie zoperowac po raz drugi . '
Wspanialy lekarz tylko jemu dala bym sie zoperowac po raz drugi .
'
bardzo dziekuję za fachowosc i operacje płynotoku z zatoki klinowej.
bardzo dziekuję za fachowosc i operacje płynotoku z zatoki klinowej.
Po wielu nieskutecznych wizytach u lekarzy specjalistów (w tym u jednego profesora z Łodzi), którzy nie umieli prawidłowo odczytać rezonansu magnetycznego i leczyli mnie na schorzenia których nie miałam trafiłam szczęśliwie do dr Bojarskiego, który od razu zdiagnozował u mnie guza kanału kręgowego. Był to początek końca prawie rocznych straszliwych cierpień. Ponad pięć godzin trwająca operacja wykonana w szpitalu na Banacha przez dr Bojarskiego zakończyła się całkowitym sukcesem. Obecnie jestem prawie dwa lata po operacji i od dwóch lat bez koszmarnego bólu za co jestem bardzo wdzięczna Panu doktorowi również za Jego ogromną wiedzę medyczną i wysoką kulturę w podejściu do pacjęta.
wysokiej klasy specjalista, cudowny człowiek, pełen empatii dla pacjenta.Odpowie na każde pytanie, uspokoi.Po rozmowie z dr Bojarskim nie miałam problemu z podjęciem decyzji w sprawie operacji/tętniak/.Wszystko przebiegło dokładnie tak jak mówił dr Bojarski.Jestem Mu niezmiernie wdzięczna.DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ DOKTORZE.
Według mnie dobry neurochirurg powinien być opanowany, rzeczowy, zwięźle acz dosadnie tłumaczący i szybki lecz rozsądny w działaniu. Doktor Bojarski taki właśnie jest. Jestem bardzo młodą osobą, która trafiła do niego po ataku epileptycznym. Wspaniale się mną zajął. Poinformował mnie o wszystkich możliwościach ale jednocześnie uspokoił i poprosił o niewyciąganie pochopnych wniosków. Po przeprowadzeniu kompleksowych badań odkrył przyczynę mojego ataku. Naprawdę jestem Mu wdzięczna i bardzo polecam Jego opiekę.