Trafiłam na SOR po wypadku ze złamanym nadgarstkiem, został nastawiony bez operacji, zrasta się poprawnie.
Lekarz porażka, spóźniony ponad godzinę, w kolejce tłum ludzi, najlepiej złapać 10 srók za ogon bo przecież liczy się kasa. Godzina czekania na wizytę która trwała 2 minuty, taśma produkcyjna jak najszybciej i jak najwięcej. Nie polecam
Po kilku godzinach czekania wizyta trwała 2 min. Tyle zajęło obejrzenie rtg złamanej stopy. Lekarz stwierdził, że się zrasta. Stopy nie obejrzał. Na pytanie co dalej robić, bo stopa spuchnięta, boli itd, odpowiedział, że nie ma czasu i wypisał skierowanie na następne rtg (bez daty!). "Proszę przyjść za miesiąc, bo nie mam czasu z panią rozmawiać".