lekarz Piotr Kominiaklekarz Piotr Kominiak - zdjęcie profilowe

4,5
4,7
4,7

O mnie

Absolwent Wydziału Lekarskiego PAM w Szczecinie. Po stażu podyplomowym pracował w Klinice Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu na Unii Lubelskiej w Szczecinie. W 2005 uzyskał tytuł specjalisty w zakresie ortopedii i traumatologii narządu ruchu. Pracował na Oddziale Ortopedii i Traumatologii Narządu Ruchu w Szczecin – Zdunowo oraz w Shepton Mallet Treatment Centre Anglia. Z Domem Lekarskim współpracuje od 2004 i wykonuje ponad 350 zabiegów rocznie.

POLECAM DOSKONAŁY SPECJALISTA DZIĘKI POMOCY DOKTORA PIOTRA KOMINIAKA NIE PORUSZAM SIĘ NA WÓZKU INWALIDZKIM

Bardzo sympatyczny człowiek, konkretny, rzeczowy, skupiony na pacjencie, jego problemie i co ważne możliwościach. Dziękuję doktorze za kolano:)

Gorąco polecam dr Kominiaka, profesjonalnie podchodzi do pacjenta, przy tym jest bardzo rzeczowy i konkretny. W sposób klarowny i szczegółowy opisuje sposób leczenia. Zespół medyczny w Domu Lekarskim godny podziwu. Jestem po artroskopii prawego kolana i jestem bardzo zadowolona, wręcz zachwycona całym zabiegiem. Nie żałuję ani jednej wydanej złotówki!

Super Ortopeda miałem po urywane ścięgna w barku (6 miesięcy). wszystko mi naprawił i śmiga ,jest wszystko OK!!!. Polecam Super Ortopeda od barku i kolan.Pozdrawiam Wojtek M.

Gorąco polecam pana doktora, moim zdaniem profesjonalista w swoim fachu, a przy tym bardzo sympatyczny i rzeczowy z odpowiednim podejściem do pacjenta.