Omijajcie tego lekarza. Człowiek ten stanowczo minął się z powołaniem. Zero zainteresowania, empatii i żadnej pomocy.
Niekompetentny, mrukliwy, nieprzyjazny lekarz, który kompletnie minął się z powołaniem. Nie jest zainteresowany pacjentem, rzuca kąśliwe uwagi na temat psychiki, a najlepsze są jego odpowiedzi na opinie pacjentów na Znanym Lekarzu - polecam się zapoznać, świetnie obrazują jego osobę o wydumanym ego. Przychodząc, dodam że na kontynuację leczenia, do lekarza psychiatry, specjalisty, oczekuję czegoś więcej niż zaproponowanie recepty (o którą muszę się jeszcze upominać telefonicznie). Lekarz ze staroświeckimi przekonaniami i uprzedzeniami. Nie polecam.
Zdecydowanie nie polecam. Mało kompetentny młody lekarz.
Zdecydowanie nie polecam. Mało kompetentny młody lekarz.