Super kompetentny lekarz. Niestety, lekarza nie należy oceniać na podstawie trudności z dojazdami. To chyba nie świadczy o fachowości lekarza.
Wspaniała osoba godna zaufania, poświęca tyle swojego czasu ile trzeba.Nie spotkałem się spośród wielu z tak dobrym doktorem jak Dr Łyczak. Polecam każdemu potrzebującemu pomocy w sprawach neurologicznych w 100%.
Doktor Łyczak to bardzo serdeczna, cierpliwa i kulturalna osoba. Podczas wizyty widoczne jest duże zaangażowanie w problem pacjenta oraz duża wiedza i profesjonalizm. Dla mnie ważne było też to, że jest z Panem Doktorem b. dobry kontakt. Dziś mało jest takich lekarzy, z którymi można szczerze porozmawiać o swoich obawach , otrzymać wyczerpującą odpowiedź oraz wsparcie i spokój w kwestii własnego zdrowia. Szczerze polecam pacjentom i dziękuję Panu Doktorowi!
wizyta za wizyta i poza tym, ze pieniadze topnieja to nie poznalam przyczyn moich dolegliwosci. gabinet na koncu swiata, paskudny dojazd - korki po poludniu (od 17ej wizyty). glowne spostrzezenie - mnostwo badan, mnostwo pieniedzy i... nic. w moim przypadku KLAPA. zmienilam lekarza ;-(
Na pierwszą wizytę jechałam w pozycji leżącej z powodu bólu kręgosłupa,ale wracałam juz na siedząco ,pełna nadziei,że poradzę sobie z chorobą.I tak się stało.
Byłam na trzech wizytach,a miało ich być siedem...znalazłam innego lekarza.Jestem zdrowa.
Daleko od miasta bo koniec Osowej, bardzo trudny dojazd w godzinach szczytu. Gabinet przyzwoity, ale działa głównie , w oparciu o rehabilitację, masaże prąy. Kazda wizyta płatna. To samo wm przychodniach w2xb taniej. U mnie mimo że byłam kilka razy efekyów nie było