dr n. med. Piotr Podwiński

2,0
1,9
1,9

3,0

Problemy, z którymi przyszłam do tego specjalisty na wizytę i cel wizyty wskazany przez mojego lekarza rodzinnego w skierowaniu, zostały całkowicie zignorowane. W trakcie błyskawicznej wizyty,pan doktor przepisał maść na nieistniejący problem który odnalazł tylko po to, żeby jak najszybciej zakończyć i nie przeciążać się. Również doktor Piotr Podwiński specjalizuje się w kwestiach migracji - powiedział mi żebym jechała leczyć się na Ukrainę.

Wizyta trwała 2 minuty! Przyszłam z brodawkami powiększającymi się, dowiedziałam się że są to brodawki łojotokowe i nie groźne. Mówię dziadowi że szybko rosną i zacinam je podczas golenia. To proszę nie golić. Kurtyna. Nie polecam nawet na NFZ, strata czasu!

Nie polecam nawet na NFZ, strata czasu!

Nie polecam, wizyta trwała z minute, zero wyjaśnień, lekarz niemiły, siedzi tam chyba za karę. Jeżeli ktoś nie chce tracić czasu to szukajcie kogo innego.

Lekceważący stosunek do pacjenta, opryskliwy, nie odpowiadał rzeczowo na moje pytania, a cała konsultacja miała charakter formalny i pozbawiony empatii. moje objawy i obawy zostały zbagatelizowane. Na prośbę o skierowanie do chirurga lekarz odpowiedział, że mam udać się prywatnie do chirurga.Dodatkowo zauważam, że lekarz przyjmuje pacjentów co 5 minut, co w mojej ocenie nie pozwala na rzetelne i dokładne zapoznanie się z problemami zdrowotnymi pacjentów. Moja wizyta trwała zaledwie 2 minuty. Nie otrzymałam żadnej dokumentacji medycznej, zaleceń, rozpoznania ani informacji, co dalej powinnam robić ze swoim problemem zdrowotnym. Nie polecam!!!

Mimo że widziałam dużo złych opinii, u mnie było zupełnie odwrotnie. Lekarz był miły, z poczuciem humoru i naprawdę mi pomógł. Jestem bardzo zadowolona z wizyty

Nie polecam! Lekceważące podejście do pacjenta Strata czasu na wizyte, doktor siedzi w gabinecie jak za kare Jeszcze raz nie polecam

Nie polecam!
Lekceważące podejście do pacjenta
Strata czasu na wizyte, doktor siedzi w gabinecie jak za kare
Jeszcze raz nie polecam

Jestem bardzo rozczarowany .Absolutnie nie polecam wizyt u pana doktora . Otrzymałem od tego pana informacje ,że nie wypisze mi recepty na maść o którą poprosiłem bo nie ma umowy z nfz! To jakiś żart i to kiepski . Często lecze się prywatnie i zawsze wychodze z receptami - chodzi tylko o to ,że są płatne 100% . Ten pan doktor kłamie prosto w oczy

Jestem bardzo rozczarowany .Absolutnie nie polecam wizyt u pana doktora .
To jakiś żart i to kiepski .

Nie polecam.Wizyta trwała 2 minuty ?! Wyszłam zażenowana podejściem doktora.Problem oczywiście nie został rozwiązany a wizyta przebiegła lekceważąco ! Głupie teksty,brak profesjonalnizmu.Ja już na pewno nie wrócę.

Aktualnie szukam dermatologa bo znów pojawiły się problemy skórne stąd też przeglądam neta i trafiłem na opinie dot.ww, doktora. W moim przypadku podejście bardzo dobre i udzielenie fachowej pomocy wyrażając się kolokwialnie "konkretny facet" Mnie nie interesują miłe pogaduszki a konkretne efekty i takie też miałem stąd też oceniać trzeba po efektach a nie po miłej gadce która nie leczy Lekarzom należy się duży szacunek i wyrozumiałość i ja bym nie zrażał się jakimś poczuciem humoru itp jak to opisują . W moim przypadku efektywnie skutecznie i jak najbardziej pozytywna opinia bo się należy a jak widze wiekszość negatywnych to jak ktoś patrzy to może źle ocenić . Wizyta moja odbywał sie chyba w 2020 r. z tego co pamiętam .

3,0

Nie polecam szkoda czasu brak jakiejkolwiek diagnozy. Żart nie lekarz. ¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wizytą na nfz trwała 1 minute brak kolejki co już powinno świadczyć. Śmiech na sali