Bardzo dobry Lekarz, najlepszy u jakiego się leczyłem. Potrafi dopasować leki oraz dawkę żeby człowiek nie chodził kołowaty od silnych dawek. Moje leczenie zawsze zaczyna od najsłabszych dawek żeby w razie czego można było zażyć jeszcze jedną tabletkę w razie złego samopoczucia a gdy jest dobrze nawet nie biorę leku. Był zaskoczony, że niektórzy proszą o zwiekszenie dawki a ja o jak najsłabszą ale uznał skoro mi taki sposób odpowiada to niech tak będzie. Bardzo polecam Pana Doktora jest bardzo dobrym specjalistą w swojej dziedzinie tylko trzeba mu powiedzieć całą prawdę co się dzieje nic nie ukrywać a będą efekty w leczeniu.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Wystawiłam kiedyś negatywną opinie, ale przyznam, że dziś nie zrobiłabym tego ponownie. Od tamtego czasu do dziś zmieniło się wiele - przede wszystkim to, że Pan Doktor pomógł mi wyjść z depresji. Od kilku miesięcy jestem już bez leków, a stan jest naprawdę dobry. Przez 2 lata terapii wspierał mnie podczas wizyt, dobierał leki, wysłał na L4 dla ratowania zdrowia psychicznego. Doradzał terapię, zmiany, które wprowadziłam i przyszły efekty. W pierwszych miesiącach źle oceniłam doktora, ale dziś wiem, że jest świetnym lekarzem. I bardzo Panu dziękuję Panie Doktorze. Uratował mi …
W pierwszych miesiącach źle oceniłam doktora, ale dziś wiem, że jest świetnym lekarzem. I bardzo Panu dziękuję Panie Doktorze. Uratował mi Pan życie.
Super lekarz gorąco polecam. Bardzo miły i sympatyczny , cierpliwy. Lekarz z powołania. Bardzo dobrze dobiera leki i daje wybór co do nich.
Polecam super lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta . Lekarz z powołania . Bardzo miły
Polecam super lekarz z bardzo dobrym
podejściem do pacjenta . Lekarz z powołania . Bardzo miły
Leczę się u doktora ponad 6 lat. Najlepszy psychiatra. Jeżdżę do doktora ponad 80 km i polecam bo warto
Lekarz pokazuje różne wyjścia i możliwości, daje wybór, skrupulatnie zapisuje i porównuje wyniki. Zadaje wiele pytań, nie tylko w swojej specjalizacji, ale też pyta o inne choroby, leki i sprawdza połączenie. To nieprawda, że wypisuje tylko silne leki, dał mi lekarz wybór, dopasował pod względem stanu zdrowia, rozpoznania i objawów. Czas wizyty jest długi, to ja pospieszam czasem.
Dobry lekarz ,polecam . Atmosfera w czasie wizyty przyjazna ,bez patrzenia na zegarek . Poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje.
Super lekarz.Cierpliwie wysłucha,zadaje pytania,co bardzo ułatwia mi otwarcie się.Po przepisanych i zastosowanych lekach na depresję ,czuje się naprawdę bardzo dobrze.Nareszcie wiem że żyje.Raz się żyje,prawda Panie Doktorze ?
Bardzo złe podejście do pacjenta. Lekarz w trakcie wizyty zaczął się śmiać do siebie - nie wiem, czy ze mnie, czy z czegoś innego, ale nie było to przyjemne. Panuje napięta atmosfera, nie można powiedzieć wszystkiego. W zadanym pytaniu - Jak myślę, skąd takie objawy u mnie? Odpowiedziałam, ale nie wiedziałam, czy to przez to, a lekarz uczepił się i nawiązywał tylko do tego i nie przyjmował innych przekazanych przeze mnie wiadomości