lekarz Piotr Sibilski

3,0
3,2
3,4
3,1

Bardzo długo czekałam na wizytę córki .. z nadzieją na pomoc w depresji i stanach lękowych.. poświęcił jej 10 minut..... po czym stwierdził że jej nie pomoże bo nie chce gadać a on nie wróży z fusów!!! Ludzie czy można być bardziej niekompetentnym?? Ja rozumiem że dziecko musi się otworzyć ale on jako specjalista chyba posiada odpowiednie przygotowanie do tego żeby do takiego zamkniętego dziecka dotrzeć.... Nawet nie próbował! Pierwsza wizyta jest droższa niż kolejne bo bardziej wymagająca - to ja się pytam za co zapłaciłam 450 zł? Godzinę by …

Ja rozumiem że dziecko musi się otworzyć ale on jako specjalista chyba posiada odpowiednie przygotowanie do tego żeby do takiego zamkniętego dziecka dotrzeć.... Nawet nie próbował! Pierwsza wizyta jest droższa niż kolejne bo bardziej wymagająca - to ja się pytam za co zapłaciłam 450 zł? Godzinę by poświęcił wykazał odrobinę empatii i dziecko by mu zaufało.. tylko że ten pan tylko liczy pieniądze jak widać.. i czas.. bo od dzień dobry byłam pospieszna i przerywał wypowiedzi jakby w ogóle go to nie interesowało..

Jeśli ktoś się zastanawia omijajcie szerokim łukiem!!

My jesteśmy bardzo zadowoleni z Pana doktora . Od razu starał się złapać kontakt z synem, starał się go podbudować , próbował z nim nawiązać rozmowę i był we wszystkim bardzo pomocny. Wojtek dobrze się u niego czuję :) pozdrowienia dla Pana Piotra ❤️

2,0

Byłam z córką u Pana doktora, okropna wizyta byłyśmy w gabinecie 10 minut, wziął za wizytę 400 zł, nie chciał słuchać z jakim problemem przyszłyśmy, nie próbowałam nawet rozmawiać z córką. Chciał od razu zapisać leki, pytając się o diagnozę i dlaczego chce jej zapisać leki, stwierdził że dzieci dzieli się na grzeczne i niegrzeczne i może akurat pomogą leki na to. Po odmówieniu, że w takim razie nie chcemy leków. Stwierdził, że jesteśmy kiepskim typem pacjenta, bo nie zarobi na nas bo nie może zapisać farmakologii.

4,0

Oczywiście psychiatrów dziecięcych w tych czasach mało - ten jako jedyny miał termin więc poszłam tam z rodzicami. Piszę to po przepisaniu się do psychiatry dla dorosłych widząc tak ogromną różnicę i kontrast między tymi lekarzami że mi się to w głowie nie mieści. Pan Sibilski - fajny jako człowiek. Jako lekarz - 5 min rozmowy 400 zł (chociaż teraz myślę że już może być 500) gada strasznie niewyraźnie, pyta czy leki działają (tak/nie), nie chce słuchać historii tylko przypisuje nowe leki płacisz i wychodzisz. Generalnie masakra. Dopiero jak poszłam do nowego psychiatry to zobaczyłam czym tak na prawdę jest zawód psychiatry, lekarz z tobą rozmawia tyle ile widzi że potrzebujesz, na tej podstawie wystawia leki a nie na podstawie tak/nie, bierze pod uwagę twoje zdanie jak i rodziców, a nie tylko rodziców (w przeciwieństwie do Pana Piotra) oraz widać że ma pasję do swojej kariery. Płacę mniej, a dostaje tak więcej że aż mnie to zmotywowało do napisania tej opinii. Pozdrawiam.

wspaniały psychiatra obecnie chodzę do niego dzięki niemu mój stan psychiczny sie poprawił jest bardzo miły i rozumie problemy nie ma problemu u niego z lekami itp. KOCHAM CAŁYM SERCEM Zuzia Wójcik

4,0

Polecam Pana doktora, świetnie nawiązuje kontakt z pacjentem, potrafi rozładować napięcie.Jedyny minus to krótki czas wizyty i duża odpłatność za nią

Chodze do tego lekarza od kilku lat, bardzo dobry lekarz godny polecenia! Wyslucha i naprawde probuje pomoc, sympatyczny i napewno nie zgodze sie z opiniami negatywnymi w jego strone

2,0

Jeżeli chcecie udać się do lekarza bo nie macie co zrobić z nadmiarem gotówki ,to ten doktor jest do tego idealny . Zapłacisz za wizytę a i ekstra kasę za wypisanie recepty🤯nie polecam

4,0

polecam, przyjemny i doświadczony lekarz, nie wywyższa się, szanuje pacjentów, umie doradzić, szczerze polecam!!!

szczerze polecam!!!

Polecam Pana doktora. Sympatyczny człowiek z poczuciem humoru. Od razu łapie kontakt z młodym i często przestraszonym pacjentem. Leczenie przyniosło efekt. Dziękujemy.