Do Pana dr Skrzypka trafiliśmy przez internet. Nie ukrywamy, że szukaliśmy implantów ,które mogłyby odpowiadać naszym zasobom finansowym. Po pierwszej wizycie byliśmy bardzo zadowoleni z podejścia Pana Doktora do naszego problemu, zaproponowanego leczenia i czasu ,który nam poświęcił .Zdecydowaliśmy się na wykonanie zabiegów u Pana Doktora i to był strzał w 10.To co Nas spotkało ze strony Całego Zespołu, zasługuje na najwyższą ocenę. Personel Pana Doktora, to Ludzie Młodzi, ale Ich Fachowość to MIstrzostwo. Jedynym minusem były dla Nas dojazdy ,gdyż jesteśmy z Krakowa, ale finał leczenia rekompensuje wszystko. Polecamy Pana Doktora Piotra i Cały Personel , a szczególnie Panią Aleksandrę.
Bardzo dziękujemy i serdecznie polecamy , Barbara i Krzysztof
Szukałam lekarza do mojej córeczki wtedy 4 latki, a zjechałam już wielu bez żadnego rezultatu. Jak się bała tak się boi nadal. A z w końcu natrafiłam na przemiłego doktora, który wysłuchał mnie z jakim problemem przychodzę. Od pierwszej wizyty córka usiadła na fotelu i miała wyleczone ząbki. Byłam przemile zaskoczona, że jeszcze mamy takich lekarzy. którzy poświęcają bojącym sie małym pacjentom czas na wytłumaczenie jaki przyrząd jest do czego. I dzieci się nie boją. Dziś moja córka ma 11 lat i nie ma problemu. Gorąco polecam.