Zaufanie do kompetencji | 3,3 |
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Pan Piotr Stoń nie umie prowadzić oddziału psychiatrycznego w Kościerzynie, dochodzi tam do przemocy, pogardliwie traktują ludzie schorowanych, zamiast odnosić się do pacjentów z empatią i zrozumieniem, to się popisują i obrażać tylko potrafią, żądają premii, za co???? za taką prace na oddziale to powinni stracić prace a nie dalej pracować i to w trybie dyscyplinarnym. Pan Piotr Stoń nie panuje nad tym co się dzieje na oddziale, zamiast leczyć to człowiek wraca gorzej schorowany jeszcze.... Prosiłem o konsultacje z kardiologiem czy internistą, odmówiono mi tej konsultacji. Opinia powinna dotyczyć ...
Opinia powinna dotyczyć Lekarza ale dodaje tą opinie na temat też oddziału prowadzonego przez tego pana, żeby ludzie wiedzieli.
Zaufanie do kompetencji | 3,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 3,0 |
Uprzejmość | 3,0 |
Godny polecenia | 4,0 |
Witam Czy zna ktoś z Państwa numer telefonu do Dr.Piotra Stonia?Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Monika W.
Witam
Pozdrawiam
Monika W.
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Poświęcony czas | 4,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
absolutnie odradzam - zero podejścia do pacjenta, brak zrozumienia i empatii, chłodny profesjonalista
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
jest idiotą zamyka w psychiatryku jakby był bogiem nie liczcie na zrozumienie zniszczył mi moje życie
Godny polecenia | 5,0 |
wielkie Bogu dzieki za tego lekarza.bardzo mi pomogl.odpowiednie leki.wszystkie terapie super.wszystko naj...lepsze :-) Łowca Burz
Łowca Burz
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo mi pomógł kiedy potrzebowałam pomocy wyciągnął mnie z depresji , polecam tego lekarza wszystkim którzy potrzebują pomocy.
Godny polecenia | 5,0 |
Polecam Doktora Stonia,ponieważ pomógł mi wyjść z uzależnienia od leku o nazwie Clonozepam,bardzo brzydkie uzależniające świństwo.Pozdrawiam.
Wspaniały lekarz polecam innym godny zaufania
Wspaniały lekarz polecam innym godny zaufania
Zaufanie do kompetencji | 4,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Jest super lekarzem dobrze z nim sie rozmawia polecam innym
Jest super lekarzem dobrze z nim sie rozmawia polecam innym
Godny polecenia | 5,0 |
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Lekarz zwyczajnie wie co robi, a to daje rezultaty. Polecam
Usługa | Cena (zł) |
---|