lekarz Piotr Szatko

2,1

Miałem nieszczęście trafić na tego lekarza podczas teleporady. Wizyta to był absolutny koszmar. Brak szacunku do czasu pacjenta: Lekarz zadzwonił z 30-minutowym opóźnieniem, nie usłyszałem nawet słowa "przepraszam". Ignorowanie dokumentacji medycznej: Zgłosiłem się z trwającym od tygodnia silnym bólem brzucha i jelit. W systemie miałem wyraźny ślad po diagnozie z wcześniejszej wizyty stacjonarnej. Lekarz całkowicie to zbagatelizował i odmówił zwolnienia lekarskiego, oczekując, że z takim bólem wysiedzę 13 godzin na uczelni. Arogancja i chamskie odzywki: Usłyszałem bezczelny tekst: "nauczyć się dorosłego życia" i że "nie trzeba być w idealnym stanie …

Arogancja i chamskie odzywki: Usłyszałem bezczelny tekst: "nauczyć się dorosłego życia" i że "nie trzeba być w idealnym stanie zdrowotnym, żeby pracować".

Wizyta bez pacjenta to nonsens (miałam gorączkę przez trzy dni i nikt nie zadzwonił, jak ustaliliśmy w teledoctor). Ale wizyta u lekarza odbyła się beze mnie.

Ja byłam zadowolona pan doktor rzeczowy poświęcił mi nawet więcej czasu i uwagi niż powien bo wizyta zamiast 10 minut trwała 40

Serdecznie polecam Pana Doktora! Wizyta przebiegła sprawnie i profesjonalnie – bez problemu otrzymałam potrzebną receptę oraz skierowanie do specjalisty. Lekarz uprzejmy, rzeczowy i pomocny. Dziękuję!

Umówiłam się na konsultację telefoniczną z powodu gwałtownego wzrostu wyników badań, które jeszcze przed chwilą były w normie i były optymalne. „Lekarz” nie chciał wypisać skierowania do specjalisty ani na USG. Argumentował to tym, że mój problem nie jest poważny i ja zabieram miejsce osób, które są „rzeczywiście chorzy” (mimo, że wyniki moich badań świadczą o możliwej chorobie). Nie potrafił nawet podać przyczyny zmiany wskaźników, a mimo to się obraził, że chcę się skonsultować również z innym lekarzem… Widać, że tej osobie nie chce się pracować. Polecam zmianę zawodu :)

Lekarz beznadziejny, nie potrafi zrobić diagnozy wypisuje tylko antybiotyk i recepty wypisuje z ulicami w skrócie i nikt tego nie przyjmuje w aptece bo lekarz nie ma kompetencji

Zero zaufania do Pana doktora. Błędne diagnozy... Masakra... I antybiotyk na wszystko. Bardzo to przykre i wszystko z wielką łaską