Trafiłam do Doktrora PIOTR SZCZEPANIAKA z samego rana bez wizyty ,, zlapanki TO BYŁ NAJTRAFNIEJSZE miejsce jakie ❤️ Umnie bólem zęba spuchniety jak chomik Lekarz mimo niezapisania na wizytę zaprosił na fotel i zrobił mi zdjęcie rtg ,znieczulił a następnie fachowo i szybko rozwiązał problem Nic mnie nie bolało.Umówiłam się na dalsze leczenie. Polecam gorąco:) robimy turecki uśmiech ale w Ostrowcu Dziękuję i serdecznie polecam
Dziękuję i serdecznie polecam
Dentysta profesjonalista.poszlam ze skomplikowana osemka z polecenia.Wszystko poszlo dobrze.Zadnej goraczki po usunieciu,zadnej tabletki przeciwbolowej.bardzo dobry i sympatyczny stomatolog.
Pod każdym względem pan doktor jest lekarzem na piątkę.Bardzo kompetentny specjalista, z nowocześnie wyposażonym gabinetem oraz empatyczny człowiek.
Znakomity stomatolog,ma mnóstwo pozytywnej energii , az sie chce przychodzic na wizyty,potrafi doradzić i wybrać rozwiązania wcale nie najdroższe, a wręcz najlepsze dla pacjenta.Tak więc z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu:))))
Osobiście polecam, ale najlepiej przekonać się samemu
Osobiście polecam, ale najlepiej przekonać się samemu
Bardzo dobry stomatolog. Po wcześniejszych nie do końca miłych wizytach u innych lekarzy, dr. Szczepaniak zmienił moje podejście do stomatologów. Mam dużo zębów do leczenia i wszystkie zamierzam robić właśnie u niego. Co do ceny? No cóż, może i jest drogo, ale za to miło, bezpiecznie, fachowo, dokładnie. Gorąco polecam:)
jestem bardzo zadowolona,nie odczuwam zadnego bolu,podczas zabiegu tez go nie czulam.naprawde polecam
Trafiłam do tego lekarza po nie wyspanej nocy z ogromnym bólem zęba ósemki zjedzonej przez próchnicę. Lekarz zrobił mi zdjęcie rtg ,znieczulił a następnie fachowo wyrwał.Ni mnie nie bolało.Umówiłam się na dalsze leczenie. Polecam gorąco:)
Polecam gorąco:)
Lekarz ma bardzo dobrze wyposażony gabinet, nowoczesny sprzęt, ale ceny kosmiczne (leczenie kanałowe 450 zł w górę). Za wyleczenie małego ubytku trzeba zapłacić 90 zł. Po leczeniu małego ubytku pojawiła się nadwrażliwość zęba na zimno i ciepło. Nigdy nie czułem, że coś się dzieje z tym zębem. Po leczeniu u dr Sczepaniaka boli... Wybielanie zębów u dr Szczepaniaka kosztuje ok 900 zł gdzie w innych miastach metodą Beyond można zrobić wybielanie prawie o połowę taniej. Lekarz nastawiony na kolosalne zyski i zdzierstwo.
Bardzo polecam. Kompetentny, uprzejmy i zawsze można na niego liczyć - choćby w niedzielę.