Piotr Żytomirski

1,3
2,3

Usunięcie małego tłuszczaka z przedramienia. Dużo szwów, brzydkich i ściśniętych tak, że przez dwa tygodnie doskiewraly mi silne bóle i nie mogłam wyprostować ręki. Szukajcie innego lekarza, jeśli chodzi o jakiekolwiek cięcie.

Zgłosiłam się na usunięcie tłuszczaka, znacznej wielkości, pan doktor wybrał sobie inny mniejszy, bo jak twierdził nie ma narzędzi, co najmniej dziwne, bo do usuwanego mniejszego tłuszczaka narzędzia były. Interesował się bardziej ilością osób oczekujących kolejce- przychodnia publiczna- godzina 14.00 biegając nerwowo po gabinecie. Zabieg wykonał bardzo się spiesząc. Szycie niechlujne, szwy nierówne pod różnym kątem, skóra ściągnięta. Noga silnie zasiniona poniżej cięcia, drętwienie mięśni poniżej nieustępujący ból. Obrzydliwa szrama widoczna przy krótkiej sukience. Oszpecił mnie na całe życie.

Pan doktór wystawił diagnozę na podstawie danych statystycznych a nie zleconych i przeprowadzonych badań