| Sprawność obsługi personelu | 4,5 |
| Opieka medyczna | 5,0 |
| Dostępność informacji | 5,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 5,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Świetna obsługa, miły personel, placówka jest otwarta bardzo długo, bo aż 14 godzin! Łatwo w związku z tym o wizytę w preferowanym terminie :) Tak jak się umawiam, tak jestem obsługiwana :D Czułam się bardzo zaopiekowana, wszelkie pytania spotkały się z wyczerpującą odpowiedzią, placówka świadczy dużo usług. Jest po prostu super!
| Sprawność obsługi personelu | 4,0 |
| Opieka medyczna | 1,0 |
| Dostępność informacji | 1,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 4,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Niestety bardzo nie polecam tej placówki. Personel miły ale niekompetentny. Przyszedłem z rwą kulszową i zaproponowane zabiegi nie pomogły, a może nawet zaszkodziły. Po 2 tygodniach zabiegów wylądowałem na SOR. Po zmianie fizjoterapeuty w ciągu tygodnia jestem na nogach i bez leków przeciwbólowych.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii