Bezpłatna Szkoła Rodzenia IPSBezpłatna Szkoła Rodzenia IPS - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3

Bezpłatna Szkoła Rodzenia IPS

Nikt nie ocenił jeszcze tej placówki.
Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi opinię!

O nas

BEZPŁATNA SZKOŁA RODZENIA FINANSOWANA ZE ŚRODKÓW BUDŻETOWYCH m.st. Warszawy

BEZPŁATNA SZKOŁA RODZENIA FINANSOWANA ZE ŚRODKÓW BUDŻETOWYCH m.st. Warszawy

SZKOŁA RODZENIA CENTRUM DYDAKTYCZNEGO IPS jest nowoczesnym ośrodkiem przygotowującym przyszłych rodziców do porodu i opieki nad dzieckiem.
W miłej atmosferze nasze położne, lekarze i psycholodzy uświadomią Państwu jak ważny jest kontakt z dzieckiem w okresie prenatalnym, opowiedzą o przebiegu ciąży i porodu, przedstawią zakres opieki nad noworodkiem i kobietą w trakcie połogu, nauczą zasad łagodzenia bólu i relaksacji.
Udział w zajęciach ma ponadto działanie terapeutyczne i wspierające. Wzrośnie Twoje poczucie bezpieczeństwa. Dowiesz się jakie prawa przysługują Ci jako pacjentce. Poznasz kobiety, które są w takim samym stanie jak Ty, będziesz mogła podzielić się swoimi troskami i radościami. A może nawiążesz nowe przyjaźnie.
Dodatkowo, wszystkim uczestnikom naszej Szkoły zapewniamy opiekę po narodzinach dziecka. Specjaliści Instytutu Psychosomatycznego udzielą rad, jak walczyć z depresją poporodową, pokonać zaburzenia seksualne, stany lękowe oraz odzyskać kondycję fizyczną.
Nasza Szkoła to nie tylko Szkoła Macierzyństwa, ale i Szkoła Ojcostwa.
REALIZUJEMY ZAJĘCIA W RAMACH PROGRAMU "SZKOŁA RODZENIA" FINANSOWANEGO PRZEZ MIASTO STOŁECZNE WARSZAWĘ.
Jako partnerzy współpracujemy z FUNDACJĄ POMOCY RODZINOM I CHORYM NA MUKOWISCYDOZĘ MATIO (www.mukowiscydoza.pl )
Serdecznie zapraszamy do naszej poradni.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii