Centrum Psychologiczne Sztuka Harmonii BergielaCentrum Psychologiczne Sztuka Harmonii Bergiela - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3zdjęcie #4

Centrum Psychologiczne Sztuka Harmonii Bergiela

Nikt nie ocenił jeszcze tej placówki.
Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi opinię!

O nas

Sztuka Harmonii – Centrum Psychologiczne

Sztuka Harmonii – Centrum Psychologiczne

„W głowie chaos, w sercu ciężar, a wokół ludzie, którzy nie zawsze rozumieją? W Sztuce Harmonii wiemy, jak pomóc Ci odzyskać spokój.”

Jesteśmy miejscem, w którym łączymy profesjonalną pomoc psychologiczną z atmosferą zrozumienia i akceptacji. Wspieramy osoby w kryzysie, pary poszukujące porozumienia, osoby z ADHD, zmagające się z depresją, lękiem, stresem i trudnościami w relacjach. Niezależnie od tego, czy potrzebujesz jednorazowej konsultacji, czy dłuższego procesu terapeutycznego – znajdziesz u nas przestrzeń, w której możesz poczuć się bezpiecznie i swobodnie.

O nas

Sztuka Harmonii to zespół specjalistów, którzy patrzą na człowieka całościowo – uwzględniając nie tylko jego emocje i myśli, ale też ciało, relacje, styl życia i indywidualną historię. Wspieramy w odzyskiwaniu równowagi poprzez połączenie pracy nad świadomością emocji, redukcją napięcia w ciele, wzmocnieniem odporności psychicznej i odbudową poczucia sprawczości. Niezależnie od tego, czy zmagasz się z codziennym stresem, czy doświadczeniami trudnej przeszłości – pomagamy znaleźć drogę do wewnętrznej harmonii w tempie, które jest dla Ciebie bezpieczne i komfortowe.
Wierzymy, że każdy człowiek ma w sobie zasoby do poradzenia sobie z trudnościami. Naszym zadaniem jest pomóc Ci je odnaleźć i wzmocnić.

Dla kogo jesteśmy

• Osoby dorosłe w kryzysie życiowym lub emocjonalnym
• Pary i małżeństwa chcące poprawić komunikację i odbudować bliskość
• Osoby z ADHD (diagnoza, coaching, wsparcie w codziennym funkcjonowaniu)
• Osoby doświadczające depresji, lęków, wypalenia zawodowego, przewlekłego stresu
• Osoby wysoko wrażliwe, które chcą lepiej radzić sobie z intensywnymi emocjami
• Pacjenci poszukujący terapii online lub stacjonarnej

Jak pracujemy

Podczas pierwszego spotkania skupiamy się na Twoich potrzebach i oczekiwaniach. Nie musisz wiedzieć od razu, co chcesz powiedzieć – czasem wystarczy zacząć rozmowę, a wspólnie odnajdziemy kierunek pracy. Dbamy o to, aby proces terapeutyczny przebiegał w atmosferze szacunku, zrozumienia i poufności.

Dlaczego warto nam zaufać

• Doświadczeni terapeuci z różnymi specjalizacjami
• Podejście integratywne – dopasowujemy metody do Twoich potrzeb
• Możliwość pracy online i stacjonarnie
• Kameralna, przyjazna przestrzeń w gabinetach
• Wsparcie oparte na aktualnej wiedzy psychologicznej

Zapraszamy na konsultację online lub w naszym gabinecie.

Pomagamy odzyskać równowagę – krok po kroku, w Twoim tempie.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii