| Dostępność informacji | 4,9 |
| Kompleksowość leczenia | 4,8 |
| Dostępność informacji | 4,9 |
| Kompleksowość leczenia | 4,8 |
Zapraszamy do zapoznania się z nami i poznania naszego zespołu. W naszym centrum psychoterapii zatrudniamy wykwalifikowanych specjalistów, którzy oferują kompleksową pomoc psychologiczną i terapeutyczną. Każdy z naszych terapeutów posiada bogate doświadczenie w pracy z różnymi problemami emocjonalnymi, zachowaniami oraz relacjami międzyludzkimi. Jesteśmy zespołem terapeutów psychodynamicznych, którzy pracują w nurcie psychoterapii, skupiającej się na rozwijaniu świadomości, zrozumieniu siebie i własnych potrzeb, a także na budowaniu zdrowych relacji z innymi ludźmi.
WięcejMniej| Uprzejmość personelu | 5,0 |
| Kompleksowość leczenia | 4,0 |
Chciałabym serdecznie podziękować Panu Konradowi Rachwalikowi za wsparcie i profesjonalizm w trakcie całej terapii. Jego ogromne zaangażowanie i indywidualne podejście sprawiły, że proces terapeutyczny był dla mnie nie tylko skuteczny, ale i bezpieczny. Pan Konrad ma naprawdę duże doświadczenie w pracy z osobami neuroróżnorodnymi, w tym w zakresie spektrum autyzmu i ADHD, co było dla mnie szczególnie ważne. Dzięki jego wiedzy i uważnej pracy nauczyłam się lepiej rozumieć siebie, radzić sobie z wyzwaniami codzienności i budować większą samoświadomość.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Polecam Panią Joannę, po wielu poszukiwaniach udało mi się znaleźć odpowiednią osobę. Pani Joanna pomogła mi ułożyć sobie w głowie wiele spraw.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Od samego początku czułam się tam zaopiekowana i wysłuchana. Atmosfera sprzyjała otwartości, a oferowane wsparcie pozwoliło mi lepiej zrozumieć siebie i swoje emocje. Zdecydowanie polecam to miejsce każdemu, kto szuka pomocy w trudnym momencie życia.
| Dostępność informacji | 4,0 |
| Kompleksowość leczenia | 4,0 |
Z pełnym przekonaniem polecam każdemu, kto potrzebuje pomocy. Każda sesja była dla mnie prawdziwym wsparciem emocjonalnym.
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Polecam ten gabinet każdemu, kto szuka rzetelnej i skutecznej pomocy psychologicznej. To miejsce, w którym naprawdę można poczuć się zaopiekowanym i zrozumianym. Pozdrawiam
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Profesjonalna pomoc w komfortowej atmosferze. Doświadczeni terapeuci tworzą autentyczną relację z pacjentem. Szeroki zakres usług. Gorąco polecam!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Profesjonalizm terapeuty naprawdę pomógł mi odzyskać równowagę i pewność siebie. Polecam z całego serca!
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Profesjonalni terapeuci. Mozesz liczyć tu na autentyczną i fachową pomoc. Przyjazna, ciepła, komfortowa atmosfera miejsca. Doskonała lokalizacja.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii