Credus Clinic

Kompleksowość leczenia

Pan Tomasz to ortopeda z powołania. Rzetelny, uprzejmy i znający się na rzeczy. Na podstawie badania zdiagnozował problem bezbłędnie. Polecam.

Kompleksowość leczenia

Kiedyś byłem na wizycie z problemem z kolanem, teraz z kręgosłupem. Pan doktor zbadał sprawę i szczegółowo wyjaśnił co jest przyczyną dolegliwości. Podejście do pacjenta i szczegółowe wyjaśnienie buduje zaufanie. Dziękuję.

Kompleksowość leczenia

Świetne miejsce i lekarz, który potrafi porozmawiać z pacjentem i wyjaśnić przyczynę schorzenia. Wyszłam z gabinetu podbudowana i zmotywowana do działania. Jeżeli ktoś skarży się na problemy z kolanami to gorąco polecam Pana Doktora Andrzejewskiego.

Kompleksowość leczenia

Jestem bardzo zadowolony z rezultatów leczenia. Świetny specjalista, bardzo dobry kontakt na płaszczyźnie lekarz - pacjent.

Kompleksowość leczenia

Bardzo profesjonalnie, a do tego wszystko w miłej i spokojnej atmosferze. Wysoka kultura osobista i łatwa komunikacja z pacjentem. Widać ogromne doświadczenie i zaangażowanie pana doktora.

Kompleksowość leczenia

Polecam! Bardzo miły i konkretny ortopeda. Spokojnie wszystko tłumaczy, słucha pacjenta. Wizyta odbyła się punktualnie. Pani na rejestracji bardzo miła. Dziękuję i pozdrawiam.

Kompleksowość leczenia

Pan doktor dokładnie i rzeczowo opisał mój uraz. Wyjaśnił w jasny i klarowny sposób co się stało i jak dalej kontynuować leczenie. Szczerze polecam.

Kompleksowość leczenia

Bardzo fachowe podejście do pacjenta. Była to pierwsza wizyta - został przeprowadzony merytoryczny wywiad i badanie. Bardzo dziękujemy za pomoc i polecamy serdecznie.

Kompleksowość leczenia

Bardzo dobry kontakt z pacjentem, wszystko szczegółowo wyjaśnione. Bardzo miła osobą z chęcią niesienia pomocy innym.

Kompleksowość leczenia

Trzy rzeczy opisują pana doktora Tomasza najlepiej; kompetencja, fachowość i zaangażowanie! Profesjonalne podejście i szybka diagnoza. Polecam.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii