Doctorpro Wrocław Centrum MedyczneDoctorpro Wrocław Centrum Medyczne - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3

Doctorpro Wrocław Centrum Medyczne

Nikt nie ocenił jeszcze tej placówki.
Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi opinię!

O nas

Centrum medyczne Doctorpro Wrocław to prywatna specjalistyczna placówka medyczna, która oferuje kompleksową opiekę lekarską i diagnostykę w jednym miejscu. Nasze główne specjalizacje to proktologia, urologia i ginekologia. Lekarze udzielają konsultacji, zajmują się diagnostyką i wykonują zabiegi medyczne.

Oprócz badań i konsultacji w naszej prywatnej placówce medycznej przeprowadzane są zabiegi w trybie ambulatoryjnym, w znieczuleniu miejscowym. Procedury takie jak usuwanie hemoroidów wykonujemy, stosując nowoczesne, bezbolesne i małoinwazyjne techniki. Naszym priorytetem jest skuteczność, szybkość i komfort pacjenta.

Wizyty odbywają się zarówno w naszej placówce medycznej we Wrocławiu, jak i w trybie zdalnym. Wideokosultacja z lekarzem przeprowadzana jest za pośrednictwem specjalnego konta pacjenta. Wizyta online umożliwia kontakt z lekarzem bez wychodzenia z domu.

Nasza placówka medyczna we Wrocławiu zlokalizowana jest w obiekcie położonym przy ulicy Gen. Jana Henryka Dąbrowskiego 40. Bliskość przystanków Dworzec Główny (Dworcowa), Kościuszki i Pułaskiego umożliwia sprawny dojazd do placówki z różnych części miasta oraz szybkie dotarcie z Dworca Głównego PKP.

Na wizytę można umówić się przez całą dobę. Na wszystkie pytania odpowiedzą telefonicznie pracownicy centrum obsługi klienta, porozumiewający się zarówno w języku polskim, jak i ukraińskim. Istnieje również możliwość tłumaczenia kontaktów z personelem medycznym w placówce we Wrocławiu na język ukraiński.

Daj sobie szansę na zdrowsze jutro i zaufaj naszym specjalistom!

Nasi lekarze

Zakres porad: ginekologia i położnictwo
Zakres porad: urologia, andrologia
Zakres porad: endokrynologia
Zakres porad: endoskopia
Zakres porad: dermatologia, choroby wewnętrzne
Zakres porad: ginekologia i położnictwo
Zakres porad: radiologia i diagnostyka obrazowa

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii