Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę. Filtry › Wyniki wyszukiwania - 58 placówek
Panie rejestratorki bardzo miłe i pomocne. Tak samo w pracowni RTG. Szybko i profesjonalnie. Dziękuję i polecam .
Opinia dodana przez Krystyna
Żenujące i cwaniackie podejscie do pacjenta. Byłam umówiona jako pierwsza pacjentka na godzinę 13:00. Punktualnie zjawiłam się na miejscu, Lekarz się spóźniał i zostałam poproszona o to by przyjść o godzinie 13:30. Następnie dostałam smsa że mam być o godzinie 14:00. Myślałam, że lekarza jeszcze nie ma, więc odpisałam że będę o godzinie 14:00. Zjawiłam się na czas i ku mojemu zdziwieniu, lekarz już przyjmował innego pacjenta, a w poczekalni …
Opinia dodana przez ZJ