NZOZ RokMedNZOZ RokMed - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3

NZOZ RokMed

Nikt nie ocenił jeszcze tej placówki.
Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi opinię!

O nas

Szanowni Państwo!

Szanowni Państwo!

Wychodząc na przeciw Państwa oczekiwaniom stworzona została strona internetowa poświęcona naszej placówce NZOZ RokMed. Na poniższej stronie znajdziecie Państwo wszystkie niezbędne informacje dotyczące naszych gabinetów. Zachęcamy do korzystania z naszych usług i naszej strony. Informujemy także o możliwości umawiania wizyt za pośrednictwem e-Rejestracji.

Nasza działalność została założona na początku 2001 roku. NZOZ Rok Med świadczy usługi w ramach kontraktu z Narodowym Funduszem Zdrowia (wyłącznie poradnia ginekologiczno-położnicza) oraz prywatnie. Mając na uwadze dobro naszych pacjentów systematycznie podnosimy swoje kwalifikacje uczestnicząc w licznych kursach, konferencjach, seminariach i wykładach.

Od 2016 roku posiadamy system zarządzania jakością, w październiku uzyskaliśmy kolejną recertyfikację.

ZOZ ROKMED Sp. z o.o. spełnia wymagania Kodeksu postępowania dotyczącego ochrony danych osobowych przetwarzanych w małych placówkach medycznych.

Nasza placówka dysponuje różnorodnym sprzętem medycznym: miedzy innymi USG 3D/4D z możliwością nagrania filmu z życia wewnątrz-płodowego w czasie rzeczywistym na płytę DVD. NZOZ Rok Med uczestniczy w programie, finansowanym przez NFZ, badań profilaktyki raka szyjki macicy. Oferujemy również naukę samobadania piersi na fantomie.

Nasza placówka wykonuje test NIFTY – nieinwazyjny test prenatalny. Więcej informacji na NIFTY.

Aktualnie NZOZ Rok Med świadczy usługi w zakresie:

- Proktologii i chirurgii ogólnej,
- Endokrynologii,
- Chirurgii naczyniowej,
- Dermatologii.

Mając na względzie dobro i zadowolenie pacjentów pragniemy ich otaczać fachową i kompleksową opieką.

Nasi lekarze

Chirurg naczyniowy (+1 więcej)
Ginekolog położnik (+1 więcej)

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii