| Uprzejmość personelu | 3,0 |
| Opieka medyczna | 1,0 |
| Dostępność informacji | 1,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 2,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Gdyby sie dalo bylo by większość na zero gwiazdek. Jedna z pań po pierwszej wizycie mimo iż tłumaczyłam że miałam bardzo trudną sytuację bo dziecko było poważnie chore i jechałam z nim na zastrzyk a jestem samotnie wychowująca a na początku trochę nie uprzejmie się odezwałam ale przeprosiłam to do pani stwierdziła że ją to nic nie obchodzi jak się w innym dniu okazało opowiedziała wszystkim jaka to jestem nieuprzejma niemiła więc inne panie uznały że jeśli taka jestem to mogę sobie na zabiegi poczekać mimo że syn dalej jest chory pierwszy raz Spotkałam się również z tym że szatnia jest i dla mężczyzn i dla kobiet jedna ta sama oczywiście przez to że zapytałam się gdzie jest szatnia dodatkowo musiałam czekać bo wyszło na to że chyba musiałam sama jakoś to wiedzieć
WięcejMniej| Uprzejmość personelu | 5,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 5,0 |
| Opieka medyczna | 5,0 |
| Dostępność informacji | 4,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 3,0 |
| Kompleksowość leczenia | 3,0 |
Polecam rehabilitację w tej przychodni. Uprzejmość pań, mile słowa, przyjemna atmosfera oraz punktualność to ogromny atut. Jestem bardzo wdzięczna za opiekę i każdy miły dzień spędzony w towarzystwie pań rehabiltantek. Dziękuję
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii