Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna ul. Soczi 1

Opieka medyczna
Dostępność informacji
Wyposażenie pomieszczeń
Kompleksowość leczenia

Trafiłam do placówki w ramach rehabilitacji po zabiegu cieśni nadgarstka (po 8 m-cach, wcześniej korzystałam dwukrotnie z rehabilitacji w innych poradniach); jestem zachwycona podejściem do pacjenta Pań z kinezytorapii - ogromna empatia p. Olgi, Bożenki i Karoliny (akurat te Panie zajmowały się mną). Ćwiczenia, które wykonywałam pod nadzorem tych Pań przyniosły ogromną ulgę. Świadczy to o ogromnej wiedzy i umiejętnościach tych Pań. Stokrotne podziękowanie w powrocie do normalności (prawa ręka). Pragnę podkreślić również pełne zaangażowanie Pań i Pana z fizjoterapii, za co serdecznie dziękuję. Polecam tę przychodnię z pełnym przekonaniem.

Polecam tę przychodnię z pełnym przekonaniem.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii