Przychodnia Rodzinna STARÓWKA - Filia nr 1

Opieka medyczna
Dostępność informacji
Wyposażenie pomieszczeń
Kompleksowość leczenia

Dr.m Marlena Woch!!! Chciałabym serdecznie podziękować Pani Doktor za pełen profesjonalizm oraz wyjątkowe podejście do pacjenta. Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej i życzliwej atmosferze, co ma ogromne znaczenie, szczególnie dla osób, które odczuwają stres przed leczeniem. Lekarz wykazał się nie tylko dużą wiedzą i kompetencją, ale również empatią, cierpliwością i zrozumieniem. Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a moje pytania nie zostały zbagatelizowane. Rzadko spotyka się tak dobre połączenie wysokiego poziomu medycznego z ludzkim podejściem do pacjenta. Z pełnym przekonaniem polecam.

Dr.m Marlena Woch!!!

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki