Radomski Szpital Specjalistyczny im. Dr Tytusa Chałubińskiego - ambulatoryjna opieka specjalistyczna Poradnia Chorób Piersi

Nasi lekarze

Chirurg onkolog (+1 więcej)
Internista (+1 więcej)
Alergolog (+1 więcej)

Kompleksowość leczenia

Moja babcia korzystała z opieki w jednej z poradni specjalistycznych Radomskiego Szpitala Specjalistycznego i doświadczenia były bardzo pozytywne. Placówka działa sprawnie, panuje porządek, a personel jest uprzejmy. Absolutnym wzorem profesjonalizmu jest jednak doktor Tomasz Błasiak. Jego opieka nad moją babcią wykraczała poza standardy. Widać było głęboką wiedzę medyczną, ale przede wszystkim niezwykłą empatię, cierpliwość i umiejętność wytłumaczenia wszystkiego w sposób zrozumiały dla starszej osoby. Doktor Błasiak traktował moją babcię z ogromnym szacunkiem i zaangażowaniem. Jego postawa budzi pełne zaufanie. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam!

Kompleksowość leczenia

Szanowni Państwo, chciałbym serdecznie podziękować doktorowi Fijałkowskiemu oraz całemu zespołowi poradni za niezwykłą troskę i profesjonalizm. Pan doktor to prawdziwy mistrz w swoim fachu! Każde moje spotkanie z Nim to ogromny spokój i zaufanie. Zawsze wysłucha cierpliwie, wytłumaczy wszystko tak, że nawet starszy człowiek jak ja zrozumie, a badanie przeprowadzi z delikatnością, o jakiej się nie śniło. Czuję, że moje zdrowie jest w najlepszych rękach! Nie sposób nie wspomnieć też o wspaniałej pielęgniarce, która asystuje przy wizytach. To osoba o złotym sercu: uśmiechnięta, życzliwa, gotowa podać rękę, pomóc usiąść czy …

Szanowni Państwo,

Nie sposób nie wspomnieć też o wspaniałej pielęgniarce, która asystuje przy wizytach. To osoba o złotym sercu: uśmiechnięta, życzliwa, gotowa podać rękę, pomóc usiąść czy przypomnieć o ważnych zaleceniach. Nawet gdy trzeba poczekać w kolejce, jej ciepłe słowo i profesjonalne podejście sprawiają, że nerwy mijają jak ręką odjął.

Dzięki takim ludziom jak doktor Fijałkowski i Jego zespołowi, wizyta u lekarza przestaje być stresem, a staje się spotkaniem z prawdziwą opieką. Z całego serca polecam tę poradnię każdemu, komu potrzebne jest wsparcie i fachowa pomoc.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii