| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Niestety wizyta okazała się rozczarowaniem, z przyczyn niezależnych byliśmy spóźnieni o czym poinformowaliśmy telefonicznie oraz przeprosiliśmy, jesteśmy spoza miasta. Po przyjeździe do gabinetu poproszono nas aby poczekać i tak czekaliśmy 2 godziny!!!!!! Po czym Pani doktor Joanna poinformowała nas że nie ma dziś czasu żeby podjąć leczenie, rozmowa trwała 5 minut. Była płatna 180 złotych. Naprawdę? Można było poinformować nas wcześniej że leczenie się nie odbędzie, a nie po tak długim czasie oczekiwania! Cóż kasa musi się zgadzać - kolokwialnie mówiąc. My nie zbiedniejemy a doktor się nie wzbogaci, niestety niesmak pozostanie.
WięcejMniej| Uprzejmość personelu | 1,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Uprzejmosc lekarza budzi spore wątpliwości. Wyniosły i bezczelny.Ceny przeraźliwie wysokie.Nie pakować sie w to.
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Nieprzyjemny lekarz, brak dobrego kontaktu, obsługa na recepcji źle poinformowana, ceny z kosmosu niezgodne z cennikiem.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii