Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

SORRISO - Stomatologia Dzieci i Dorosłych

Nasi lekarze

Kompleksowość leczenia

Niestety wizyta okazała się rozczarowaniem, z przyczyn niezależnych byliśmy spóźnieni o czym poinformowaliśmy telefonicznie oraz przeprosiliśmy, jesteśmy spoza miasta. Po przyjeździe do gabinetu poproszono nas aby poczekać i tak czekaliśmy 2 godziny!!!!!! Po czym Pani doktor Joanna poinformowała nas że nie ma dziś czasu żeby podjąć leczenie, rozmowa trwała 5 minut. Była płatna 180 złotych. Naprawdę? Można było poinformować nas wcześniej że leczenie się nie odbędzie, a nie po tak długim czasie oczekiwania! Cóż kasa musi się zgadzać - kolokwialnie mówiąc. My nie zbiedniejemy a doktor się nie wzbogaci, niestety niesmak pozostanie.

Kompleksowość leczenia

Uprzejmosc lekarza budzi spore wątpliwości. Wyniosły i bezczelny.Ceny przeraźliwie wysokie.Nie pakować sie w to.

Kompleksowość leczenia

Nieprzyjemny lekarz, brak dobrego kontaktu, obsługa na recepcji źle poinformowana, ceny z kosmosu niezgodne z cennikiem.

Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii