| Uprzejmość personelu | 3,5 |
| Opieka medyczna | 2,0 |
| Dostępność informacji | 2,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 3,0 |
| Kompleksowość leczenia | 1,0 |
Czas oczekiwania okropny, rozumiem że to NFZ ale czasem nie ma nikogo w gabinecie, a nawet jak się wchodzi to lekarz nie zwraca uwagi na pacjenta tylko rozmawia „o swoich planach”. Informacje są mało precyzyjne i stanie zdrowia z czym spotkałem się już kilkukrotnie.
| Uprzejmość personelu | 5,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 5,0 |
| Opieka medyczna | 5,0 |
| Dostępność informacji | 5,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 4,0 |
| Kompleksowość leczenia | 5,0 |
Właśnie jestem po blokadzie kręgosłupa, lekarze postawili mnie na nogi, są wspaniali, mili, załoga miła, panie pielęgniarki super i miłe, posiłki smaczne, łóżka z materacami antyodleżynowymi, bardzo pozytywne wrażenie z pobytu w tym szpitalu!
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii