Lekarz źle wykonał operację. Nie chce przyznać się do błędu. W wyniku tych błędów nie mam czucia w stopie. Złamałem podudzie w trzech miejscach i wykręciłem kostkę. Potem śruby i kilkanaście miesięcy rehabilitacji. Na kolejnych wizytach zdziwienie lekarza i pytanie co od niego oczekuję? Łaskawie dał mi skierowania na kolejną rehabilitację. Nie polecam. Błędy potwierdzone przez innych ortopedów.
Nie wiem skąd te pozytywne opinie, bo ja niestety mam same negatywne odczucia po wizycie. W swoim życiu niewiele dotąd korzystałam z opieki lekarskiej, a z porady ortopedycznej pierwszy raz w życiu i zaznaczam że byłam zmuszona po urazie kręgosłupa. Podczas wizyty czułam się zlekceważona. Nieważne, że mnie boli, że są nadal znaczne ograniczenia ruchowe, że jest problem z dłuższym staniem czy siedzeniem, itp… Usłyszałam na każde moje zapytanie „kiedyś ból czy ograniczenia miną”. Owszem, może i kiedyś miną, ale jeśli znacznie ograniczają codziennie funkcjonowanie to raczej nie jest jeszcze w porządku. Ponadto jak odebrałam kopię dokumentacji leczenia z przychodni, okazało się iż mimo że zgłaszałam podczas wizyty trwające nadal dolegliwości po urazie, to nic nie zostało tam wpisane - po prostu JEST PUSTO w tej rubryce. Dodam tylko, ze minęło już kilka miesięcy od wizyty. Ćwiczę we własnym zakresie oraz odbywam rehabilitację, a nadal nie wróciłam do stanu sprzed wypadku i dotąd odczuwam dolegliwości. Dlatego nie mogę absolutnie wyrazić pozytywnej opinii o pracy tego lekarza
Fantastyczny lekarz. Atawistycznie nie lubię medycyny ale przy doktorze Wielopolskim mógłbym zostać prymusem wsród studentów tego kierunku nauki.. Polecam każdemu kto poszukuje pomocy ortopedycznej tego lekarza . Wszystkie moje wizyty u Doktora Aleksandra Wielopolskiego gwarantowały pewność , że postawiona diagnoza będzie prawidłowa a podjęte leczenie przeprowadzone w sposób optymalny dla pacjenta . Prawdziwy, godny polecenia, fachowiec.
Fantastyczny lekarz . Polecam każdemu kto poszukuje pomocy ortopedycznej . Wszystkie moje wizyty u Doktora Aleksandra Wielopolskiego gwarantowały pewność , że postawiona diagnoza będzie prawidłowa a podjęte leczenie przeprowadzone w sposób optymalny dla pacjenta . Prawdziwy, godny polecenia, fachowiec.
Lekarz kompetentny, z właściwym podejściem do pacjenta. Przy drugim urazie nie widziałem innego wyjścia, jak trafić na doktora Wielopolskiego. Właściwy człowiek na właściwym stanowisku, polecam.
Właściwy człowiek na właściwym stanowisku, polecam.
Lekarz poświęcił mi bardzo dużo czasu, wytłumaczył dokładnie moje złamanie i odpowiedział na każde moje pytania. Lekarz merytoryczny i tłumaczy w taki sposób zdrowotne zagadnienia, iż każdy zrozumie. Polecam z całego serca
Powiedział - wstań i wstałem . Powiedział - chodź i chodzę. . Moge pisać tylko o faktach bo na medycynie sie nie znam .
Powiedział - wstań i wstałem . Powiedział - chodź i chodzę. .
Moge pisać tylko o faktach bo na medycynie sie nie znam .
Wspaniały lekarz profesjonalista, cudowny człowiek. Jeśli się leczyć to tylko u Doktora A. Wielopolskiego.
W swojej poprzedniej napisanej opinii o doktorze nie oceniłam 6 elementów wizyty. W tej chwili to uzupełniam. Dla mnie jest 5/5
Kompetentny specjalista, wspaniałym człowiek.Dzięki doktorowi chodzę. Specjalista od endoplastyki bioder. Dziękuję.Polecam z czystym sumieniem wszystkim.
Kompetentny specjalista, wspaniałym człowiek.Dzięki doktorowi chodzę.
Specjalista od endoplastyki bioder.
Dziękuję.Polecam z czystym sumieniem wszystkim.