Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.
- 1268 placówek

tel. 061 833 24 38, 609 882 205

VASOMED

Na Szańcach 11a
tel. 786 418 554 , 61 853 30 20

Klinika VASOMED to bardzo przyjazne miejsce, miła i sprawna obsługa, dogodny parking przed kliniką. Gabinet zabiegowy sterylny i doskonale wyposażony. Po zabiegu na miejscu dostępne materiały kompresyjne oraz specjalistyczne materiały opatrunkowe. Można skorzystać z rehabilitacji - gabinet rehabilitacyjny jest świetnie wyposażony a pani rehabilitantka jest świetną specjalistką. Polecam
Opinia dodana przez Helena
Rehasport Clinic

ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
tel. +48 61 833 89 89

Bardzo sprawna i przyjazna obsługa. Zerwany więzozrost barkowo obojczykowy operowany nowatorską metodą, bardzo szybki powrót do sprawności. Obsługa na każdym kroku bardzo miła i kompetentna.
Opinia dodana przez Piotr

Rehasport Clinic - Szpital

ul. Jasielska 14
tel. +48 61 628 10 00

Znasz tą placówkę? Podziel sie opinią z innymi. DODAJ OPINIĘ

Bułgarska 17 (Enea Stadion)
tel. 61 628 11 60

Garbary 98/100
tel. 883 373 606

Dolna Wilda 6
tel. 722 227 777

Bez dwóch zdań dr Andrzejewski to najlepszy lekarz z równie najlepszym podejściem do pacjenta. Badanie USG (w moim przypadku stawu skokowego) wykonane dokładnie, wszystko dokładnie opisane i wyjaśnione. Z czystym sumieniem i z całego serca polecam!
Opinia dodana przez Eryk

Bednarska 6
tel. 61 8433 712

Miejsce bardzo przystępne zarówno jeśli chodzi o ceny jak i podejście do pacjenta i panujący klimat. Byłam pierwszy raz na szybkie zatrucie - jakoś wieczorem zaczął mnie strasznie boleć ząb, w którym miałam już pewien ubytek, niespecjalnie wiedziałam gdzie się udać i brat znalazł Candeo - przyjęli od razu (na szczęście, bo ból był nie do zniesienia) i mam zatruty. W przyszłym tygodniu idę do wykończenia ząbka i zamierzam kontynuować …
Opinia dodana przez Kasia Gr

ul. Milczańska 48B
tel. +4861 2248 685

Najlepiej zajrzeć samemu i się przekonać jak tam jest, bo opinie tego i tak nie oddadzą. Miejsce budzi zaufanie już od wejścia zanim się jeszcze wyląduje na fotelu a później może być tylko lepiej. Chodzę tutaj raczej z drobnymi problemami (i mam zniżkę z kartą kibica:P) - mimo, że jestem drobnym pacjentem to i tak podejście do mnie jest zawsze super i czuję się tutaj bardzo miło (nawet jak wiercą:P)
Opinia dodana przez Palla
Szpital św Wojciecha

Bolesława Krzywoustego 114
tel. 61 623 31 11

Doskonali fachowcy którzy do pacjentów podchodzą z sercem !! Miła obsługa. Nowy sprzęt i zadbane wnętrza. Szczerze polecam !
Opinia dodana przez Anonim