| Uprzejmość personelu | 2,0 |
| Opieka medyczna | 2,0 |
| Dostępność informacji | 2,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 2,0 |
| Kompleksowość leczenia | 2,0 |
Nikomu nie życzę tam trafić.Więzienie,kraty w oknach,zdemontowane klamki, obskurne brudne ściany,ale gabinety lekarskie piękne i czysciutkie, smród nikotyny na całym oddziale, jedna toaleta i jeden prysznic na cały oddział na cześć damską i oczywiście bez zamknięcia bez poszanowania prywatności.byłam tam na jedno popołudnie,noc i poranek i się wypisałam bo lęk pogłębił mi się jeszcze bardziej.Pielęgniarki aroganckie, niemiłe z poczuciem wyższości traktują człowieka jak przedmiot.
| Uprzejmość personelu | 3,0 |
| Sprawność obsługi personelu | 3,0 |
| Opieka medyczna | 3,0 |
| Dostępność informacji | 3,0 |
| Wyposażenie pomieszczeń | 3,0 |
| Kompleksowość leczenia | 4,0 |
Z racji, że byłam tam 4 lata temu, jeszcze zza czasów doktora Chmielewskiego. Opieka była na niskim poziomie, pielęgniarki mało pomocne z nielicznymi wyjątkami. Lekarze bardzo podejrzliwi, sugerowali że zależy mi na zwolnieniu, i tak naprawdę jestem zdrowa. Gdyby nie doktor Chmielewski i jego upór w badaniach, prawdopodobnie mój pobyt zakończyłby się za 2 dni. W tamtym okresie jak dla mnie Szpital na niskim poziomie.
Oceń 6 elementów wizyty i wyraź swoją opinię na temat placówki
Przeczytaj poradnik dodawania opinii