- 45701 placówek

ul. Generała Tadeusza Kościuszki 25
25-316 Kielce

W rutynowym badaniu cytologicznym wyszła mi tzw. 3 grupa. mój ginekolog skierował nie do szpitala na specjalistyczne badania. Trafiłam na oddział ginekologiczno-położniczy w tym szpitalu. Lekarz stwierdził, że niby jeszcze nic złego nie widać ale dla bezpieczeństwa zrobi tzw. wycinek na obecność komórek rakotwórczych. Wynik był pozytywny. Lekarz od razu postanowił przeprowadzić zabieg. Przed samym zabiegiem lekarz dokładnie wytłumaczył mi na czym cała operacja będzie polegać. Dzięki czemu czułam się …
Opinia dodana przez Karol

Żeromskiego 77
tel. 71 321 42 44

Klinika Dermamed we Wrocławiu to miejsce, które spełniło wszystkie moje oczekiwania. Profesjonalna obsługa, nowoczesne technologie oraz miła atmosfera sprawiły, że czułam się komfortowo przez cały czas wizyty. Zabieg przebiegł bezboleśnie, a efekty są naturalne i trwałe. Zdecydowanie polecam Dermamed każdemu, kto szuka sprawdzonej kliniki medycyny estetycznej we Wrocławiu.

Małogoska 25
28-300 Jędrzejów
tel. 041 386 14 91

moja mama w związku z tym, że łatwo powstawały siniaki i wolniej goiły się rany oraz czuła się zbyt często zmęczona, trafiła na Oddział chorób wewnętrznych i diabetologii Szpitala Specjalistycznego im. Władysława Biegańskiego w Jędrzejowie wykryto u niej cukrzycę typu II. poleżała trochę w - jak sama powiedziała - super warunkach, na schludnej sali, z miłą i profesjonalną opieką.
Opinia dodana przez Liza
CO Tam? Psychoterapia bliska Tobie

ul. Borzymowska 19
tel. tel. +48 573 050 052

Super! Polecam, miło, profesonalnie i uczciwue. Naprawdę fajne miejsce na mapie Warszawy, mają też psychiatrę dziecięcego, którego się naszukałam, a tu jak znalazł pod domem :)
Opinia dodana przez Alina

MAŁOGOSKA 25
28-300 Jędrzejów
tel. 41 386 14 91

Podczas jady na rowerze wpadłem w dziurę i upadłem na ziemie z roweru. Niestety jakoś nienaturalnie ułożyła mi się ręka. Na skutek czego odczuwałem ból w nadgarstku. Tego samego dnia umówiłem wizytę w Poradnia Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej (było to wcześnie rano). Okazało się, że mogą mnie przyjąć w godzinach popołudniowych tego samego dnia. Lekarz po krótkiej rozmowie zabrał się do badania mojej ręki. Po przeprowadzonym wywiadze stwierdził, że to tylko mocne …
Opinia dodana przez Karol

Ługowiska 1
87-850 Choceń
tel. 54 23 37 070, 725 187 070, 530 187 070

Z Ośrodka Terapii Uzależnień i pomocy pani Iwony korzystałem 2 lata temu. Na studiach zacząłem nadużywać alkoholu. Koledzy raz na razem wyciągali mnie na suto zakrapiane imprezy. W końcu doszedłem do takiego stanu, że jedynym rozwiązaniem stała się terapia. Dzięki ośrodkowi udało mi się skutecznie przezwyciężyć nałóg i wrócić do normalnego funkcjonowania.
Opinia dodana przez Michał
Pani Danuta to cudowna położna, z ogromnym doświadczeniem. Wspierająca, empatyczna i mogłam liczyć na jej pomoc/radę nawet pomiędzy wizytami patronażowymi. Wielkie wsparcie przy początkach macierzyństwa. Daje spokój i dodaje wiary w siebie w tych pierwszych, najtrudniejszych tygodniach. Serdecznie polecam!!!
Opinia dodana przez Adrianna
Klinika Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Body Care Clinic

Ul. Opolska 7/3
tel. tel. 32 700 21 53

Moim zdaniem to aktualnie najlepszy gabinet w Katowicach (przynajmniej jeżeli chodzi o poziom obsługi i wyposażenie). Po długich poszukiwaniach miejsca w którym dostaniemy różne usługi , w końcu znaleźliśmy tą. Bardzo rzeczowi specjaliści - korzystaliśmy z żoną z usług dermatologa i Pań kosmetolog/kosmetyczek.
Opinia dodana przez Robert
Szpital św Wojciecha

Bolesława Krzywoustego 114
tel. 61 623 31 11

Doskonali fachowcy którzy do pacjentów podchodzą z sercem !! Miła obsługa. Nowy sprzęt i zadbane wnętrza. Szczerze polecam !

Busko-Zdrój
tel. 41/378 70 56

Panu Doktorowi Jerzemu Stodolnemu dziękuję za skuteczne zaopiekowanie się mną od początku do końca pobytu .Zabiegi były profesjonalnie zaplanowane ,dopracowane indywidualnie i wykonane w 100%. Obsługa pracuje na najwyższym poziomie wiedzy, doświadczenia i empatii .Panu fizjoterapeucie Michałowi dziękuję za wykonanie zabiegów z najwyższa starannością .Panu fizjoterapeucie Leszkowi za dobrą robotę i humor.Personelowi za świetną obsługę przyjęcia i koordynacji zabiegów, szczególnie Pani Anecie.Wyrazy uznania za dołożenie starań aby postawić mnie na …

Jerzego Kukuczki 5/9
tel. 604 239 539

Doświadczona kadra. Nowoczesny technologicznie i sprzętowo obiekt medyczny. Wielokierunkowość leczenia dentystycznego. Znakomici! Bezpiecznie i komfortowo 🤗
Opinia dodana przez Julietta
Bardzo polecam. Już od kilku lat chodzę z moją córką do dr Rypuły. Dzięki niej, jest ona pod bardzo dobrą opieką, a nikt inny nie chciał jej leczyć, bo ma MIH i bardzo bała się dentysty.
Opinia dodana przez Anonim

Krzywoustego 9-10 (Centrum Handlowe Kupiec I piętro)
tel. 793 138 757

Właśnie dziś byłam na zabiegu z synkiem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Musiałam podciąć synkowi wędzidełko. Zabieg trwał chwilę, bardzo dobry kontakt doktora Żmudzińskiego z synkiem. Bardzo przeżywałam przed zabiegiem a wszystko poszło szybko i sprawnie.
Centrum Okulistyczne JASKRA

rondo ONZ 1
tel. 22 252 22 00

bardzo sprawny kontakt telefoniczny i umówienie wizyty, a na miejscu Panie z recepcji widać, że dobrze zorganizowane. Miejsce też mi się podoba bo widać, że wszystko ma tu swoje miejsce i jest w pełni wyposażone. Lekarka robiąc mi badania miała wszystko dostępne, nie musiałam nigdzie chodzić z jakimiś skierowaniami itd. Dojazd mimo iż to prawa strona Warszawy również dobry ( metro i tramwaj ). Polecam dla osób, którzy chcą być …
Opinia dodana przez Marta

H. Sienkiewicza 43
41-922 Radzionków
tel. +48 32 289 07 35, +48 609 318 801

Dużo poradni, miłe panie na rejestracji zmiana na lepsze, chociaż ta strona mogłaby być czytelniejsza www.medici-radzionkow.pl

Szymona Zimorowicza 1A
tel. 48 794 510 810

Jestem bardzo zadowolona z rehabilitacji w tej placówce i z pracy jaką wykonuje Pan Mateusz. Nigdzie nie czułam się tak dobrze zaopiekowana. Pracują tu ludzie, którzy słuchają i chcą pomóc. Polecam serdecznie Pana Mateusza.
Opinia dodana przez Alicja

Króla Kazimierza Wielkiego 28
32-300 Olkusz
tel. 32 64 31 946

Byłam na wizycie w Oko-Test z polecenia koleżanki. Miałam objawy, które mogłyby wskazywać na zaćmę. Koleżanka była już po zabiegu. Powiem tylko tyle, że lepiej trafić nie mogłam. Dr. Violetta Tomczyk-Dorożyńska to najlepsza okulistka.a toczyła mnie wsparciem. Zapewniła że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Ogromnie polecam!
Opinia dodana przez NW

Os Szkolne 3
tel. 784 925 516

Właśnie wróciłem z mojego pierwszego masażu i jestem w szoku, jakie to dobre uczucie! Miałem masaż relaksacyjny i czuję się, jakbym leżał na plaży przez cały dzień. Masażystka była mega profesjonalna, a atmosfera tam... no po prostu czysty chill. Jak szukacie miejsca, żeby się zresetować, to gorąco polecam!
Opinia dodana przez Jakub

GRABISZYŃSKA 165
tel. 717500135

jestem tam zapisana na NFZ i powiem szczerze, że nie widzę żadnej różnicy miedzy chodzeniem prywatnie, a do tej przychodni na NFZ, lekarze naprawdę się starają i nie mam wrażenia, że jestem tam niepożądanym gościem
Opinia dodana przez margaret146

Szamocka 6
tel. 22 469 83 30

W placowce tej pracuje wspanialy lekarz dr Maciej Studziński. Jest absolutnie fachowcem i z serdecznym podejsciem do pacjenta. Przed kazda wizyta przeglada wykonane badania i bardzo dokladnie omawia z pacjentem. Polecam i dziekuje za takiego opiekuna lekarza.