- 45701 placówek

ŻEROMSKIEGO 10
34-100 Wadowice
tel. 50 41 18 855

Moje dziecko nie boi się już dentysty . Po wizycie w Kordencie już nie może się doczekać kiedy znów tam wróci. Sama byłam u pani dentystki i jestem zachwycona ! Polecam !

Dąbrowskiego 4 gab. 221
Świnoujście
tel. 699 887 220

Polecam każdemu, ze względu na kompleksowość leczenia i diagnostyki w jednym miejscu. Przemiły personel i bezbolesne leczenie

MAŁOGOSKA 25
28-300 Jędrzejów
tel. 41 386 14 91

Moja mama była w tym hospicjum w w ostatnim okresie życia. Miała złośliwą odmianę raka jelita. W ostatnim stadium było na tyle źle, że niestety musiała tu trafić. Ja jak i pozostała część rodziny stale mamę odwiedzaliśmy. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem z jaką troską, empatią i uczuciem personel hospicjum podchodzi do każdego z pacjentów. Żaden z podopiecznych nie czuł się opuszczony i pozostawiony sam sobie. Okazywano im odpowiedni szacunek i …
Opinia dodana przez Olex

Świętojańska 139
81-392 Gdynia
tel. 058-719-72-90

Byłem w placówce na zwykłej konsultacji i nie spodziewałem się tak fachowej obsługi. Od samego wejścia do placówki zostałem powitany uśmiechem. Sama konsultacja była konkretna i uzyskałem wiele ciekawych informacji. Polecam!
Opinia dodana przez Michał
Columna Medica

Wakacyjna 8
98-100 Łask
tel. 43 676 80 00

Zazwyczaj miejsc nie oceniam ale teraz już nie pamiętam nazwiska Pana Rafała który mnie prowadził i motywował, więc tu chciałbym mu serdecznie podziękować za jego pracę! Czuję się całkowicie odmieniony! Miejsce również fantastyczne do pełnej regeneracji i powrotu do zdrowia. Polecam
Opinia dodana przez Łukasz

Chodźki 3/8
tel. 081 443 04 44

Pacjentką Słuchmedu jestem już od kilku lat. Leczę się w kilku poradniach i jestem z nich zadowolona. Specjaliści są naprawdę dobrzy. Na miejscu można zrobić też dużo badań. Bardzo podoba mi się jak panie w rejestracji i inny personel traktuje pacjentów - zawsze z uśmiechem, chętni do pomocy. Żałuję, że wszędzie tak nie jest. Polecam jako zadowolona pacjentka.
Opinia dodana przez Anna
Centrum Rozwoju Osobowości Inner Home

Smolki 11a
tel. 720 768 044

Korzystam z wizyt w Centrum Rozwoju Osobowości Inner Home już od ponad roku. Zawsze byłam zadowolona z wizyty u seksuologa czy psychoterapii, a także z obsługi na recepcji. Mimo że specjaliści z centrum są dość oblegani to Panie z recepcji zawsze coś tam próbują zdziałać by jakoś tego pacjenta umówić w jak najszybszym terminie. Chociaż oczywiście nie zawsze jest to możliwe, no ale takie mamy czasy. Zawsze czułam się dobrze …
Opinia dodana przez Katarzyna

Ks. Ignacego Skorupki 98
85-156 Bydgoszcz
tel. 52 37 31 122

Bardzo polecam! Kompleksowe leczenie, dużo specjalistów, miłe panie w rejestracji. Ładne gabinety, bezpłatny parking
Dolnośląskie Centrum Psychoterapii - Placówka 1

Dyrekcyjna 37/47 (VI piętro)
tel. tel: +48 71 332 36 70, tel: +48 71 361 60 35

Wizyta w komfortowych warunkach i bez kolejek. Lekarz psychiatra niezwykle przyjazny i konkretny. Przepisane leki dobrane idealnie. Polecam
Opinia dodana przez Tomasz

Bohaterów Warszawy 2
07-100 Węgrów

Zdrowie jest najważniejsze i należy je powierzać kompetentnym lekarzom i pielęgniarkom. W Revicie odzyskałam wiarę w polską służbę zdrowia.
Opinia dodana przez Michał Kowal

Duńska 26/2
tel. 91/42-11-803

Bardzo miła, rzetelna, dokładna, delikatna, kompetentna pani doktor. Wizyta przebiegła ufano. Ceny miło zaskakują . Polecam.

Plac Grzybowski 12
tel. tel. 516 167 506, 22 203 59 55

Najlepsza placówka medyczna z jaką miałem styczność. Zawsze miło jest tam przychodzić wiedząc, że zawsze mogę tam liczyć na pomoc fachowców.
Opinia dodana przez Stanisław

ul. Boh. Września 83/1
72-600 Świnoujście
tel. 0914314444

Chyba się lekko pomyliłam.. więc powtórzę moją opinię o firmie.. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Kamilę Kabacińską-Micał. Ortodonta pierwsza liga! Dzięki jej opiece i odpowiednim doborze leczenia moje dzieciaki nie będą miały moich problemów. Na szczęście i mi Pani Kamila pomogła. Dziękuję i POLECAM!
Opinia dodana przez Beata

Jana Kilińskiego 166
42-200 Częstochowa
tel. 34 387 31 00

Polecam placówkę. Naprawdę dobrzy lekarze. Ściągają specjalistów z różnych dziedzin i udaje im się zgrać organizację placówki. Uprzejme Panie na rejestracji. Elegancko, z klasą. Polecam
Opinia dodana przez Natalia

Powstańców Śląskich 1 A
42-600 Tarnowskie Góry
tel. 32 2854785

Profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, doświadczenie i rewelacyjne, empatyczne podejście do pacjenta. Pani Doktor ma fantastyczne podejście do dzieci, mój syn odbył pierwszą wizytę jako dwulatek i od tego czasu (13 lat) cała moja rodzina jest pod opieką Stom-Medu. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez anna

Grzegórzecka 104/68
tel. 451639009

Bardzo przyjemne miejsce, od samego wejścia czuć spokój i dobrą energię. Masaż u Anitki jak zawsze świetny, dokładnie to, czego potrzebowałam 😊 Cieszę się, że tu trafiłam i na pewno będę wracać.
Opinia dodana przez O Ziet

ul. Świetlana 25
tel. Tel. 730730710, 61 6243478

Bardzo dobre miejsce dla osób z problemami zdrowotnymi. Miałam w zeszłym roku sporo problemów ze stawami i byłam tutaj na rehabilitacji ;) POLECAM
Opinia dodana przez Daria W

Karola Adamieckiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza
tel. 32 26 23 671

Polecam, w szczególności Poradnię Medycyny Sportowej. Kompleksowe, bezpłatne, badania. Jestem zadowolony z personelu, jak i samej placówki.
Opinia dodana przez Michał

Katowicka 26
41-400 Mysłowice
tel. 32 22 28 208

Nie polecam usług ortodontycznych w Codzienna Stomatologia Łukasz Babczynski. Nie ma specjalizacji z ortodoncji co poskutkowało tym, że wypowiedział mi umowę leczenia kierując do kompetentniejszych specjalistów. Kasy nie oddał. By kontynuować leczenie u innego lekarza trzeba zdjąć te 8 tys. które zapłaciło się Babczyńskiemu za przereklamowany aparat Damona(który zamiast poprawić mi wygląd całkowicie pogorszył) i kupić sobie nowy bo po tym konowale leczenia nikt przejąć nie chce. Wyrywa bezzasadnie zdrowe …
Opinia dodana przez aparatka

Legnicka 3
41-933 Bytom
tel. 32 2830698

Jestem pod opieką pani dr Boczarowskiej już kilka lat i jestem mega zadowolona. Bardzo dobrze leczy jest dokładna i nie zadaje bólu. Jakiś czas temu świetnie zrekonstruowała mi zęba. Używa dobrych materiałów, jest dokładna i kontaktowa. Stomatolog z powołaniem. Polecam
Opinia dodana przez Irena