- 17970 placówek

Armii Krajowej 190B/1
tel. 32 257 09 02, 501 686 310

Jestem bardzo zadowolony z leczenia w DENTestice. Bardzo trudne leczenia kanałowe przyniosło spodziewany efekt, kosztowo tak jak ustaliliśmy. Polecam, warto.
Opinia dodana przez PK

ul. Adama Mickiewicza 128a

Najlepszym lekarzem w tej klinice jest pani Barbara Potorska. Jest bardzo uważna, bardzo mądra, jej leczenie zawsze nam pomaga, jest to lekarz najwyższej klasy.
Opinia dodana przez Mariia

11 Listopada 2-4
42-400 Zawiercie
tel. 32 67 06 791

Wspaniałe miejsce. Cudowna grupa ludzi, która ma jeden cel - pomoc wrócić do sprawności. Jakiś czas temu byłam pacjentką i do dnia dzisiejszego czuje się dobrze! Dolegliwości bólowe nie wróciły a ja żyję pełnią życia i cieszę się wnukami. Dużo przydatnych informacji na Facebook, mam w planach kolejna terapię. Dziękuję Grazyna
Opinia dodana przez Grażyna

ul. Czarnoleska 25
26-600 Radom
tel. tel. 537 914 632

Gabinet stomatologiczny Państwa Kaniewskich świadczy kompleksowe usługi na najwyższym światowym poziomie aktualnej wiedzy z zakresu stomatologii zachowawczej, estetycznej, ortodontycznej oraz chirurgii stomatologicznej. Lekarzy tutaj pracujących cechują wysokie kompetencje, pełne zaangażowanie, empatia i właściwe podejście do indywidualnego pacjenta.
Opinia dodana przez Izabela
BALI CLINIC

Roentgena 44 lok. U1
tel. 22 688 72 65; 732 787 577; 797 77 88 67

Bardzo dobrzy specjaliści łączący kilka specjalizacji, dzięki czemu patrzą na pacjenta kompleksowo. Na miejscu można zrobić wszystkie badania, co również jest dużym udogodnieniem, szczególnie dla osób zajętych. Lekarze udzielają szczegółowych informacji w bardzo przystępny sposób.
Opinia dodana przez Anonim
Wspaniałe miejsce! Tak powinna wyglądać przychodnia przyjazna choremu.Cała wizyta odbyła się w przemiłej atmosferze- począwszy od Pani w recepcji ,która jest super miła i przyjazna ,przez Pana wykonującego EKG,który swoim dowcipem rozładowuje napięcie po mega przyjemnego doktora Śliwiaka którego sam ton głosu działa jak balsam.Serdecznie polecam to miejsce🥰
Opinia dodana przez Iwona
CenterMed

ul. Waryńskiego 10a
tel. tel. 801 404 402, tel. 22 592 48 00, 22 825 48 69

Polecam placówke. szybki termin wizyty. Miła obsługa i lekarz również. Wszystko załatwiłem szybko i bezstresowo.
Opinia dodana przez Anonim
Od czerwca biezacego roku jestem pacjentka Pana doktora Wojciecha Trendel. Po zabiegu wszczepienia stendu jestem objeta opieka poradni kardiologicznej. Jestem oczarowana wiedza i umiejetnosciami mojego lekarza i calego personelu medycznego. Na ostatniej wizycie ekg w normie, zly cholesterol tylko nieznacznie przekracza norme. Pan doktor jest skromny i bardzo sympatyczny, wszystko dokladnie tlumaczy i wyjasnia. Takich fachowcow trzeba cenic.
Opinia dodana przez Grazyna

Kościuszki 35
tel. 12 42 93 535

Jest to bardzo dobra placówka: obsługa na najwyższym poziomie, lekarz dr Fortuna to prawdziwy (dr Judym!!!) dziękuję za leczenie
Opinia dodana przez Ryszard K
Centrum Medyczne CMP Mariańska

Mariańska 1
tel. 22 737 50 50

Od wielu lat korzystam z Przychodni Marianska 1 . Przemile Panie w rejestracji gabinecie zabiegowym. Lekarze wspaniali.Pomocni zawsze gdy istnieje potrzeba. Jestescie kosmicznie wspaniali. Dziekuje bardzo. Pozdrawiam. Maria
Opinia dodana przez Maria

Pory 78 (przy torze Stegny)
tel. 22 355 82 00

Klinika na światowym poziomie! Trafiłam tam po urazie na ostry dyżur, na miejscu badanie RTG i od razu diagnoza. Niestety nie obyło się bez operacji ale wszystko przebiegło w ekspresowym tempie. Serdeczne podziękowania dla dr. Luboińskiego, fizjoterapeutów oraz całego zespołu Carolina Medical Center. Jesteście wspaniali!
Opinia dodana przez Kasia

Tęczowa 2,4
tel. 884 888 246

Świetny dojazd do przychodni (centrum Wrocławia) placówka bardzo zadbana i posiada ładne wnętrza, jeśli chodzi o lekarzy to natrafiłam tam z polecenia od znajomej, i mogę śmiało powiedzieć że lekarze tam są też na najwyższym poziomie.
Opinia dodana przez Renata

Zegrzyńska 27
05-119 Legionowo
tel. 22 7741033

Witam miałam okazji stacjonarne się spotkać na Wizytę w tej przychodni u okulisty . Ale byłam z córką mojego partnera i chwalę bardzo dobrze wspominam miło zostaliśmy obsłużeni i poczucie humoru miał Pan Doktor. Otrzymałam wszystkie informacje dotyczące dalszego leczenia i jakie dalsze kroki podjąć do leczenia. Otrzymałam wszystko co chciałam z informacji . Teraz z Warszawy mam zamiar do Państwa się przenieść do przychodni do Pani doktor : Violetty …
Opinia dodana przez Aleksandra

ul. Stefana Drzewieckiego 9/8

Jestem bardzo zadowolony z leczenia w gabinecie. Solidnie, sprawie oraz porządnie, czyli tak jak lubię najbardziej. Lekarze rzeczowi i bardzo fachowi. Polecam
Opinia dodana przez Hubert
HENDIMED CENTRUM MEDYCZNE

Kondratowicza 25
tel. 690 011 939

Bardzo miła obsługa, szybkie terminy do stomatologa. Pani Doktor Grądkowska - przemiły lekarz z powołaniem. Przyjęła zarówno mnie jak i mojego syna. Polecam
Opinia dodana przez Kamil

Naściszowska 18/U4
Nowy Sącz
tel. 880 880 046

​Zdecydowanie polecam Projekt Zdrowie w Nowym Sączu! Gabinet wyróżnia się niesamowicie holistycznym podejściem do pacjenta. Czułem się zaopiekowany od pierwszej wizyty, a zaangażowany personel z ogromną wiedzą medyczną i fachową pomocą sprawił, że poczułem prawdziwą zmianę. To miejsce, gdzie zdrowie traktuje się kompleksowo.

Sułkowskiego 11
78-100 Kołobrzeg
tel. 94 35-28-151

Dziękuję za wspaniałą troskę o pacjentów. To w tych czasach naprawdę jest ważne. Życzę dużo zdrowia (pani w okularach)
Opinia dodana przez Danuta
Centrum Medyczne INMEDICO

Wąska 7
43-100 Tychy
tel. 32 216 16 75, 504 096 629

Doktor Marek Hamm profesjonalnie podchodzi do pacjenta.Jest konkretny i potrafi rozładować emocje.Z całego serca polecam pana doktora.Wizyty zawsze zgodnie z planem.
Opinia dodana przez Bozena

ulica Kozia 3A
25-514 Kielce

Profesjonalna opieka, zarówno pan doktor Janusz Cieślik jak również Panie pielęgniarki i Panie w recepcji bardzo miłe, zespół podczas operacji jak bardzo zgrany i wyszkolony , każdy wie co ma robić, jestem pod ogromnym wrażeniem i serdecznie dziękuję za "oświecenie" bo dotychczas żyłam w ciemności.
Przychodnia Specjalistyczna Gemini

os. Słoneczne 2
62-571 Żychlin
tel. 601 073 309, 63 211 20 47

W poradni w Żychlinie można w nowoczesny sposób leczyć zęby i wątroby. A także jesli będzie taka konieczność także Boreliozę i inne choroby zakaźne. Warto tam zajechać. Duży parking przed przychodnią.