- 1479 placówek

Młodej Polski 7
tel. 12 63 70 849

Do CM UNIMED jesteśmy zapisani do lekarza rodzinnego całą rodziną. Do lekarza można umówić się przez telefon lub przez internet i zawsze punktualnie bez kolejki i zbędnego oczekiwania jesteśmy przyjęci przez lekarza. Korzystamy tez z usług lekarzy specjalistów w CM UNIMED przy ul. Kordylewskiego. CM UNIMED oceniam na 5+
Opinia dodana przez Arkadiusz

Kościuszki 35
tel. 12 42 93 535

Jest to bardzo dobra placówka: obsługa na najwyższym poziomie, lekarz dr Fortuna to prawdziwy (dr Judym!!!) dziękuję za leczenie
Opinia dodana przez Ryszard K
Miałam zaszczyt pracować jako wolontariusz w ZOL prowadzonym przez cudowne Siostry Felicjanki z Krakowa ( Kołłątaja 7 ). Placówka zapewnia profesjonalną opiekę medyczną, fachowość oraz pełne zrozumienia indywidualne podejście do pacjenta. Zaangażowanie, wielkie serce, życzliwość oraz pasja z jaką personel wykonuje swoją pracę powinny stanowić wzór dla innych placówek medycznych. Siostry Felicjanki przepięknie realizują swój charyzmat poprzez ofiarną służbę swoim pacjentom, miłość a przede wszystkim troskę o ich zbawienie. Dla …
Opinia dodana przez Edith

Centrum Psychoterapii Sumus

Św. Sebastiana 15/2
tel. 124447060

Profesjonalni terapeuci. Mozesz liczyć tu na autentyczną i fachową pomoc. Przyjazna, ciepła, komfortowa atmosfera miejsca. Doskonała lokalizacja.

marsz. Józefa Piłsudskiego 36/1
tel. tel. 12 881 28 10

Korzystałem z usług ortopedy i radiologa więc moja opinia dotyczy tych wizyt. Zarówno w jednym jak i drugim przypadku wizyty przebiegały bez zastrzeżeń. Rzeczowe porady, kompleksowe podejście do pacjenta. Miła i przyjazna atmosfera. Wizyta o czasie. Przesympatyczne panie w recepcji. Polecam.
Opinia dodana przez Mirek

Starowiślna 4/1
tel. 12 430 18 81; 793 30 18 81

W Instytucie FBI korzystałam już z wielu zabiegów. Masaż bańką chińską, manicure, zabiegi na twarz z kosmetykami linii Selvert Thermal, masaż pleców. Za każdym razem czułam się komfortowo, a obsługa jest naprawdę na najwyższym poziomie, czuć, że jest się w rękach profesjonalistów. Dodatkowo zawsze można liczyć na dobre słowa Panie z FBI, uprzejmość i dużo uśmiechu :-) Polecam w 100%!
Opinia dodana przez Dominika
Gdy przychodziłem to za każdym razem słyszałem wyższy koszt. A u mnie takich pieniędzy nie ma i nie będzie Z tego powodu rezygnuję z takich usług. A4

Balicka 73
tel. 693 760 000

Właśnie wróciłem z wizyty w centrum stomatologicznym Albusdent i muszę przyznać, że jestem niezwykle zadowolony z otrzymanej tam opieki. Przeprowadzono u mnie leczenie kanałowe, które przebiegło bez jakiegokolwiek bólu, a ból zęba zniknął jak ręką odjął. Wyposażenie centrum Albusdent jest nowoczesne i profesjonalne, co z pewnością wpłynęło na jakość i komfort wykonanego zabiegu. Pani Maryna na recepcji była niezwykle miła i pomocna, zatroszczyła się o wszystkie moje potrzeby jako pacjenta. …
Opinia dodana przez Paweł
Nie ma się do czego doczepić. Świetne podejście do dzieci, teatrzyki, spotkania, warsztaty, stoiska prozdrowotne, wykłady tematyczne dla dzieci i rodziców, zajęcia z pieskiem :) Gratulacje dla szpitala!
Opinia dodana przez Katarzyna

Tadeusza Szafrana 5a/u7
tel. 12 445 35 04

Polecam leczenie ubytków. Profesjonalnie i duże zaangażowanie lekarzy. Własny parking. Miejsce godne polecenia.
Opinia dodana przez Paweł

gen. Henryka Kamieńskiego 51
tel. 12 25 51 455

Moja opinia dotyczy nie placówki, która jest bardzo dobra tylko zatrudnionej tam jednej z lekarek. Pani doktor Agnieszka Kostka bardzo psuje tę opinię. Na ostatniej wizycie była w stosunku do mnie niegrzeczna, odpowiadała na pytania nerwowo a w końcu powiedziała, że ona nie jest od wykładów. Nieuprzejma i nieżyczliwa zwłaszcza gdy się ją o coś zapyta. Nie polecam wizyt u tej Pani zwłaszcza gdy ktoś chce uzyskać jakieś informacje.
Opinia dodana przez Elżbieta
Przyjmowanie pacjentów wg kolejności przyjścia jak wyznaczona jest godzina do lekarza jest marnowaniem nerwów i czasu czeka się godzinami na korytarzu, bo lekarz nie wyczytuje wg zapisu i wyznaczonej godz. wizyty do lekarza. Panie w rejestracji na Focha są wyjątkowo nie uprzejme opryskliwe a telefonicznie nie da się umówić wizyty, bo telefonu nikt nie odbiera. Panie nawet nie potrafią podać info że został zmieniony gabinet gdzie przyjmuje lekarz

Budziszyńska 1
tel. 12 64 10 221

Placówka nie jest przyjazna pacjentom. Nie ma możliwości umówienia wizyty drogą mailową, ani telefoniczną. Konieczny jest kontakt osobisty. Obsługa nie jest miła dla pacjentów.