Filtry ›Wyniki wyszukiwania- 637 placówek
DODAJ OPINIĘ
Pacjentką Słuchmedu jestem już od kilku lat. Leczę się w kilku poradniach i jestem z nich zadowolona. Specjaliści są naprawdę dobrzy. Na miejscu można zrobić też dużo badań. Bardzo podoba mi się jak panie w rejestracji i inny personel traktuje pacjentów - zawsze z uśmiechem, chętni do pomocy. Żałuję, że wszędzie tak nie jest. Polecam jako zadowolona pacjentka.
Opinia dodana przez Anna
Panią dr Joannę Skulimowską znamy juz wiele lat. Jeździmy do Niej całą rodziną. Jest wspaniałym stomatologiem. Wizyty u Pani doktor to przyjemnosc, wiem że jestem w dobrych rękach i nie mam obaw przed kolejną wizytą. Ma profesjonalne podejście do pacjenta a co jest dodatkowym atutem zawsze pamięta swoich pacjentow. Zawsze życzliwa i usmiechnięta. Serdecznie polecam, Monika
Opinia dodana przez Monika
Jestem stałym pacjentem dra Niedzieli i jestem bardzo zadowolony z wyników leczenia. Doktor jest bardzo dobrym specjalistą (serdecznie polecam). Jest miły, sympatyczny, punktualny, a pacjentów wita z uśmiechem.
Opinia dodana przez Józef Mizura
Nowoczesne Centrum Medyczne. Wyśmienici specjaliści. Lokalizacja w centrum Lublina. Bardzo czysto, miła obsługa. Polecam.
Opinia dodana przez Joanna
Bardzo dobrze wyposażona placówka. Oceniam usługi stomatologiczne - bo tylko z nich kozystałam. Pozdrawiam
Opinia dodana przez Kamila
Opinia dodana przez Joanna
Jestem pacjentką CM Czuby od momentu jego powstania, czyli ponad 20 lat i nie zamierzam szukać innego POZ. Bo chociaż przychodnia jest mała i mogłaby być lepiej wyposażona, to opieka lekarska i pielęgniarska jest tu wzorowa. Szczególnie wyróżniłabym mgr pielęgniarstwa, Panią Irenkę, opiekującą się nami od otwarcia przychodni. Bardzo wysoko cenię jej kompetencje i oddanie, widać, że traktuje swój zawód jako misję.
Opinia dodana przez Iwonna
rewelacja pod każdym względem chociaż budynek skomplikowany to wszystko da się znaleźć, wielu specjalistów w jednym miejscu i stosunkowo krótkie terminy oczekiwania na wizyty.
Opinia dodana przez Anonim
wizyta do stomatologa dziecięcego umówiona dość szybko natomiast pasni doktor spóźniła się 25min.do placówki weszła obładowana siatami wieć pewnie przed przyjściem do pracy robiła zakupy
Opinia dodana przez Anonim
Kategorycznie nie polecam. Lekarz POZ nie posiada wiedzy podstawowej. Mimo podniesionych parametrów tarczycowych, to jest nadczynność tarczycy stwierdził, że nic się nie dzieje mimo objawów u czterdziestoletniego mężczyzny.
Opinia dodana przez Anna
Pan doktor Marcin Taras usuwał mi w Klinice Stomatologicznej 3 ósemki. Dwie górne usunął dobrze niestety przy usuwaniu dolnej uszkodził mi nerw zębodołowy dolny. Zamiast skupić się na wyrywaniu zęba, zajął się rozmową z asystującą mu dentystką, a na zdjęcie rtg spojrzał tylko raz przed usunięciem zęba. Na zdjęciu było widać jak przebiega nerw!!! Moja dentystka z prywatnego gabinetu spojrzała na zdjęcie moich zębów i powiedziała, że widać na nim …