Prywatna Praktyka Logopedyczna
Mościckiego 38 lok. 2
Chorzów
Bardzo dobry specjalista. Wspaniałe podejście do dzieci. Syn mimo, że był "trudnym pacjentem" chętnie ćwiczył na zajęciach. Dzięki pani Małgorzacie poprawiła się mowa oraz syn nabrał pewności siebie. W 100% polecam panią Małgorzatę.
Pani Doktor jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, a nachodziłam się już sporo. Jest pełna empatii i zrozumienia. Zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, nie pogania. Chętnie i wyczerpująco odpowiada na każde zadane pytanie. Co najważniejsze, podchodzi do choroby z wielu możliwych stron, szuka przyczyny aż do skutku nawet jeśli jest to rzadki przypadek. Nie bagatelizuje nawet najmniejszego objawu. Jestem bardzo wdzięczna Pani Doktor za leczenie i życzyłabym sobie, …
Szpital okulistyczny Optomed w Chorzowie
ul. Katowicka 50
Chorzów
Lekarz z sercem,wszystko dokładnie wytłumaczy,pocieszy, chodzę już 3lata do P. doktor ponieważ dostaję zastrzyki (niestety muszę za nie płacić,gdyż program mnie odrzucił) ale P. doktor wykonuje je bardzo dobrze.Polecam
Chorzów
Jestem bardzo mile zaskoczona,skorzystałam z usług doktora z NFZ,a czułam się jakbym była w prywatnej klinice.Rzadko zdarza się trafić na tak miłego i rzeczowego lekarza.Byłam u kilku chirurgów ,mniej więcej co kilka lat (z nawracającymi czyrakami).Pan doktor spokojnie przeprowadził wywiad,wszystko wytłumaczył (niepytany przeze mnie),przy tym bardzo uprzejmy i rzeczowy.Proponuje dosuszenie zmiany antybiotykiem,po czym sugeruje-proponuje usunięcie zmiany.Jestem zaskoczona konkretnym podejściem do pacjenta i chęci pomocy mu.W przeszłości otrzymywałam maści,antybiotyki i miałam …
Przychodnia Specjalistyczna
Ignacego Paderewskiego 34
Chorzów
Szkoda że tylko 5 gwiazdek, bo Pan Aleksander zasługuje na 6+ To niespotykany na te czasy lekarz: kompetentny, cierpliwy ,życzliwy, z poczuciem humoru i można by tak długo, ale co najważniejsze rewelacyjny specjalista. Jestem po zabiegu usunięcia żylaków z nogi i polecam wszystkim tego super gościa- takie tylko opinie o nim słyszałam i potwierdzam. Dziękuję bardzo i życzę zdrówka Panu Doktorowi- 100 lat. Wdzięczna Pacjentka
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DIAB SERWIS S.C. Specjalistyczna Przychodnia Lekarska
ulica Ryszki 57
Chorzów
Pani Dr SUPER EXTRA PLUS !!! Konkretna, rzeczowa, życzliwa dla pacjenta, cierpliwa !!! Jestem bardzo zadowolona. Usługa kompleksowa, wszystko szybko, sprawnie zorganizowane. Na pewno wrócę!
Centrum Medyczne SENSEMED
Katowicka 21
Chorzów
Spotkanie na wejściu na oddział w szpitalu w Chorzowie, od początku chęć pomocy, dokładny wywiad lekarski, dobre słowo i zainteresowanie dzieckiem. Podczas pobytu opieka bez zarzutu, odpowiedź na każde pytanie i wątpliwość. Do tego niezwykła uprzejmość i kultura. Na wyjściu podobnie. Dziękuję. Jestem wdzięczna.
Szczecińska 59
41500
Chorzów
Leczenie u pani profesor przebiega bezproblemowo i fachowo. Poświęca wystarczająco dużo czasu na tłumaczenie i rozmowę. Jest uprzejma. Znajomego ratowała nawet w dzień wolny od pracy. Dobrze mieć takiego stomatologa.
Chorzów
Lekarz z powołania,zdecydowana,a zarazem empatyczna,nie boi się wyzwań.Jesteśmy ogromnie wdzięczni za leczenie.
Niesamowity w swoim fachu! Pełen profesjonalizm. Nigdzie nie czułam się tak pewnie jak na fotelu u Pana Bryzgalskiego. :-) Sterylny gabinet, zawsze trafna diagnoza i za każdym razem wszystko dokładnie przez Pana Szymona zostaje wyjaśnione, który nie ukrywa kosztów potencjalnych zabiegów. Widać, że lekarz dentystyczny z powołania! Czasem mam wrażenie, że Pan Szymon bardziej przeżywa proces leczenia niż sam pacjent, niezwykłe! Gratuluję podejścia i życzę dalszych sukcesów w swojej działalności, …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Centrum Medyczne"
Zjednoczenia 3
Chorzów
Znam Pana Doktora prawie 40 lat. Bardzo pomógł mi w najtrudniejszych chwilach mego życia. Zawsze mogłem liczyć na Jego życzliwość i fachowość zawodową. Dziękuję.
Prywatny Szpital Weiss Klinik
ulica Wiejska 4
Chorzów
Bardzo troskliwy i empatyczny lekarz. Spokojnie wykonała wszystkie niezbędne badania, choć z tak starą pacjentką nie było to łatwe. Przepisała niezbędne leki. Polecam
Chorzów
Pani Doktor chciałam bardzo serdecznie podziękować za poświęcony czas, za podejście. Zostałam przyjęta w stanie krytycznym na oddział w Świętochłowicach i dzięki Pani wiedzy i zaangażowaniu dziś czekam na przyjęcie na Ochojcu, który udało się Pani przyspieszyć o 5 miesięcy! Jestem wdzięczna ze wszystko co Pani dla mnie zrobiła! - pozdrawiam Halina
Chorzów
Bardzo uprzejmy, kompetentny, posiadający intuicję co do diagnozy. Potrafi w zrozumiały sposób wytłumaczyć postawioną diagnozę, zastosowane leczenie. Gorąco polecam...
Chorzów
Lekarz który u mnie wykonywał operację udrożnienia tętnicy szyjnej. Kompetentny, miły, uprzejmy po prostu super. Czułem się jak niebie. Godny polecenia a przy okazji chciałbym bardzo serdecznie Mu podziękować. Dzięki Doktorze! Operacja wykonana na Oddziale Chirurgi Naczyniowej w Dąbrowie Górniczej
Chorzów
Super lekarz, kompetentny, grzeczny, bardzo dobrze tłumaczy chorobę, wyjaśnia wszelkie problemy,cierpliwy.Polecam całym sercem.
Chorzów
Wspaniały lekarz, miły, taktowny, niezwykle uprzejmy. Bardzo kompetentny i godny polecenia. Tłumaczy i cierpliwie odpowiada na zadawane pytania.
Centrum Urody Q10
ul. Katowicka 76 (wejście od strony ul. Kościuszki)
Chorzów
Najlepszy lekarz Dermatolog na Śląsku! P.Dr godna polecenia zaufanie w 100%, nigdy nie pomyliła się w diagnozie.Jak dermatolog to tylko P.Dr Kaczorowska!