Bardzo dobry chirurg i człowiek. Umie rozmawiac z pacjentem o jego problemie i umie wskazac drogę wyjścia nie nakazując niczego. Operację wykonał perfekcyjnie, nie pozwalając mi sie martwic ani cierpiec. Chirurgia w szpitalu w Oleśnicy - tylko korzystac i cieszyc się, że mamy taki szpital i takiego lekarza w zasięgu ręki .
Oleśnica
Bardzo dobre podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm , lekarz uprzejmy, służy pomocą , poświęcił mi sporo uwagi. Życzę wszystkim pacjentom takich lekarzy.
Oleśnica
Bardzo dobry specjalista kompetęntna i mila życzliwa zawsze z uwaga wysłucha pacjenta doradzi Pomogła mnie oraz mężowi.Dziekujemy
CENTRUM MEDYCZNE "MEDYK"
ul. Adama Mickiewicza 3
Oleśnica
Wreszcie trafiłem do lekarza któy dokładnie i spokojnie wytłumaczył-co mi jest i na czym będzie polegało leczenie. Przepisane lekarstwa zażywałem zgodnie z zaleceniem i mój stan zdrowia stopniowo się poprawiał. Chorowałem od lat na dolegliwe zaparcia. Wstydziałem się iść do lekarza ale nie żałuję bo wreszcie wizyta w toalecie nie jest męką. Zdecydowanie polecam
CENTRUM MEDYCZNE "MEDYK"
ul. Adama Mickiewicza 3
Oleśnica
Bardzo dobry lekarz i bardzo pomocny. Jestem. Mu bardzo wdzięczna za okazana pomoc na koniec ciąży gdy bardzo źle potraktowano mnie w szpitalu przy ulicy Borowskiej (nie przyjęli mnie do szpitala z wysokim ciśnieniem, stenem przedrzucawkowym i zatruciem ciążowym po czym położyli mi papier do podpisania że nie wyrażam zgody na hospitalizacje i w razie śmierci wewnątrz macicznego płodu będę odpowiedzialna za śmierć mojego dziecka😮) I tu dobra inicjatywa Pana …
Leczę u doktora Bednarskiego troje swoich dzieci. Ostatnio wyprowadził mojego 6mc syna z RSV, w warunkach domowych. Doktor jest WYBITNYM specjalistą, ma ogromną intuicję, nie leczy według schematów czy ogólnych wytycznych. Widać jego wieloletnie doświadczenie. Nie nadużywa antybiotyków, jest naprawdę zaangażowany w leczenie i los małych pacjentów. Tylko jemu ufam jako lekarzowi. Szczerze mówiąc to widać, że doktorowi nie zależy na pieniądzach, często naraża swój kark dla dobra pacjenta. To …
Lekarka co najmniej słaba i niekompetentna.Byłem u niej prywatnie i w ramach NFZ.Mam przykrą dolegliwość skórną,teraz już wiem,że to egzema.Teraz wiem-to znaczy dowiedziałem się od innego,wrocławskiego dermatologa.Niekompetencja tej kobiety(Ilskiej) jest porażająca,jak można nie stwierdzić czy pacjent ma egzemę czy też nie? Nie potrafiła więc skutecznie zdiagnozować i nazwać tej choroby po imieniu,przez co leki które mi przepisywała były nieskuteczne i to przez kilka dobrych lat.Poza tym mówiła bzdury o przyczynach …
NIE POLECAM!!!Dzwonilam tydzien wczesniej aby umowic sie na wizyte dostalam informacje ze mam dzwonic w ten sam dzien, zadzwoniłam dostalam informacje ze mam przyjsc ok18:30 pozniej ze juz przed 18 czekalam tam ok 3h umawiałam sie na inne badanie przez telefon co jasno objaśniłam chcialam pokazac Panu skierowania na ktorych bylo opisane co ma byc wykonane jednak nawet na nie nie spojrzał. Lekarz traktuje kobiety bardzo nieprofesjonalnie jest oschły i …
Oleśnica
Pragnę serdecznie podziękować za opiekę oraz wsparcie, które mi Pani zaoferowała w bardzo trudnym dla mnie czasie. Pani wiedza, empatia i profesjonalizm były dla mnie nieocenione. Dzięki Pani czułam się bezpiecznie i pewnie w tym wyjątkowym okresie mojego życia.Jest Pani Aniołem
Nie polecam. Lekarz nie uprzejmy, badanie wykonane po znikomym wywiadzie. Wykrył u mnie guz na wątrobie. Jedyne czego się dowiedziałam to to, że mam zrobić TK wątroby. Zero informacji gdzie się teraz udać, do jakiego lekarza się zgłosić, zero rozmowy. Wyszłam z gabinetu przerażona.
przychodnia specjalistyczna
ludwikowska 41
Oleśnica
Niesamowity Lekarz z polowania. Zna sie na swoim zawodzie i jest niesamowicie wyrozumialy. Byle wiecej takich lekarzy !
ul. Kazimierza Wielkiego 3 d
Oleśnica
kobieta, która nie nadaje się na lekarza, nie powinna mieć żadnego kontaktu z ludźmi a co dopiero z dziećmi, potraktowała nas z pogardą jak śmieci, z łaską i pretensjami, że śmieliśmy do niej przyjść na nfz
Nie miła pani doktor. Nie przyjęła na oddział mojej szwagierki. Szwagierka miała ropień, dopiero po tygodniu miała operację w Kielcach. Gdyby lekarka ją przyjęła wtedy na oddział wszystko byłoby wcześniej, a ona kazała dużo pić. Po kilku dniach nie przytomną szwagierkę zabrało pogotowie.
ulica Ludwikowska 10 pok.34
Oleśnica
Pani Dr jest lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem, zawsze wyczerpująco udziela informacji na temat choroby, leczenia, mój syn jest pacjentem Pani Dr od prawie 13 lat. Mam ogromne zaufanie do Pani Dr Dworak i polecam Ją jako neurologa dziecięcego i pediatrę.