lekarz Marek Janas

Bierutowska 63 pok. 223

Chodzę do doktora od lat na usg, nie mam żadnych zastrzeżeń . Lekarz jest uprzejmy, kompetentny, mam do niego zaufanie. Polecam. Pacjentka

lek. dent. Jacek Liss

Dental Practice

Doktor Jacek Liss to chirurg stomatolog, którego z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić, jest naprawdę rewelacyjny, kompetentny, rzeczowy, wyluzowany, bardzo cierpliwy, zawsze stara się wszystko dokładnie wytłumaczyć, odpowiedzieć na każde, nawet najgłupsze pytanie, a poza tym używa doskonałego, nowoczesnego sprzętu. Oto adres strony internetowej gabinetu, w którym przyjmuje [url]http://www.dental-practice.pl[/url] , gdzie możecie dowiedzieć się więcej. Pozdrawiam :)

lek. dent. Beata Rodak

DENTALCITY Gabinet Dentystyczny
Wietrzna 18/1B

Bardzo profesionalne podejscie do klienta. Jako nowy klient, ktory dopiero rozpoczyna leczenie i wymagalem pelnego planu leczenia od doslownie zera. To podejscie pani doktor przeszlo moje najswielsze oczekiwania pod wzgledem jakosci, profesjonalizmu, czasu oraz kultury wstepnego badania oraz zabiegow. Klarownosc tego co musze naprawic, co jest ok, co jest natychmiast do zrobienia i dlaczego byla swietna. Jakosc zabiegow i czas ich przeprowadzania (ekstrakcja, implanty, wypelnienia) przewyzszal to do czego przywyklem …
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Marta Greczner

Centrum Stomatologiczne "Anadent " Anna Wojtyła
ulica Elbląska 37

Pani doktor jest uprzejma i kompetentna z dobrym podejściem do pacjenta, wzbudza zaufanie leczenie bezstresowe.Polecam.
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Okulista
                                       dr n. med. Magdalena Koziorowska

dr n. med. Magdalena Koziorowska

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Nigdy nie sądziłem że zabieg usunięcia zaćmy może być tak bezproblemowy i bezbolesny. Jestem pełen podziwu dla tej Pani za maksimum profesjonalizmu którego miałem przyjemność doświadczyć z Jej strony. Mogę sobie jedynie życzyć by wszyscy lekarze w tym kraju mieli takie podejście do zawodu jak Pani doktor Koziorowska. Ukłony należą się również wszystkim zaangażowanym w wykonywanie tych zabiegów w Spectrum którzy w moim przypadku zasługują na najwyższe uznanie.
Opinia dodana przez: Krzysztof Libera

lekarz Roman Kalinowski

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Parkowa 27

Najlepszy z najlepszych. Profesjonalizm , spokoj , wiedzą, doświadczenie. Z serca polecam Tylko Doktor

lekarz Łukasz Szpon

Kluczborska 6/8

Profesjonalna obsługa pacjenta. Lekarz podczas zabiegu potrafi maksymalnie ograniczyć nieprzyjemne dolegliwości takie, jak ból. Podczas zabiegu cały czas informował co będzie robił, dzięki temu wiedziałem, jakich doznań się spodziewać. Konsultacje lekarskie-ściąganie szwów odbyły się również w miłej atmosferze. Po zabiegu nie mam śladów.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lekarz Dariusz Szarek

Neurochirurg

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

W grudniu 2011 roku doktor Dariusz Szarek dokonał operacji usunięcia z mojej głowy dużego oponiaka mózgu. Operacja uratowała mi życie (zostałam przywieziona przez pogotowie ratunkowe po utracie przytomności w wannie) i była przeprowadzona perfekcyjnie. Nie mam żadnych negatywnych skutków tej operacji.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Małgorzata Wyporska-Meise

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Przesympatyczna Pani doktor, bardzo uprzejma ze świetnym podejściem do dzieci. Była bardzo delikatna i wszystko wnikliwie wytłumaczyła. Oby więcej było takich specjalistów.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Marcin Przybysz

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5

Doktor godny polecenia .Dobrze tłumaczy chorobe ,jest dość bezpośredni ,odstawia leki gdy pacjent zgłasza niepożądane skutki uboczne .Dość sympatyczny.
Opinia dodana przez: Klaudia

lek. dent. Agata Domańska

ul. Alfreda Nobla 3/1a

Mogę polecić panią doktor z czystym sercem. Wiadomo, że rzadko kto się NIE boi stomatologa, ale u mnie to już jakiś patologiczny przypadek dentystycznej paniki. Co za tym idzie - potrzebuję dużo uwagi, cierpliwości i super podejścia. Doktor Domańska jest cierpliwa, super miła i okazuje niesamowite zrozumienie pacjentowi, zna się na rzeczy - zwykłe borowanie z plombowaniem poprawiło wygląd mojego zęba o 1000%. Wszystko się odbywa bezboleśnie, ponieważ wykonanie zatrzyku …

lekarz Karolina Kaja

MERITUM MED - Specjalistyczne Centrum Medyczne
ulica Roosevelta 24/1B

Bardzo miła i empatyczna osoba ale przede wszystkim doskonały fachowiec.Niezwykle skuteczna w doborze leków i diagnozie danej osoby.Jestem pacjentką pani doktor od 2 lat i czuję się bardzo dobrze, nie wiem co by było gdybym nie spotkała pani doktor.Szczerze polecam
Opinia dodana przez: renata
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Lena Myśliwek

mgr Lena Myśliwek

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychoterapii online
Online

Polecam Panią Lenę. Spotkania bardzo mi pomogły poukładać sobie w głowie, popatrzeć na swoje zycie z nowej, swiezej perspektywy. Polecam
Opinia dodana przez: Tomek

lekarz Małgorzata Baranowska

Krynicka 51 lok. 210

Pani Baranowska to profesjonalista wysokiej klasy w swojej dziedzinie,bardzo dziękuję i niskie ukłony za jej prace

lekarz Małgorzata Poręba

ulica Miłostowska 17/4

Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Opinia dodana przez: Kazimierz Korolczuk
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Endokrynolog
                                       lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

Endokrynolog

Oddział Psychiatryczny Dziennego Ośrodka Psychiatrii i Zaburzeń Mowy dla Dzieci i Młodzieży
ulica Wołowska 9

Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.

lekarz Izabela Bijak

Krzywoustego 29a/14

Cudowny człowiek i wspaniały specjalista. Życzę każdemu tak kompetentnej i mądrej lekarki. Niezwykle ciepła i oddana swojej pracy.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Aleksandra Milnerowicz

ul. Piastowska 28/18

WSPANIAŁA LEKARKA, DBA O PACJENTA POSWIECA DUZO UWAGI PACJENTOWI.KONKRETNIE WYTŁUMACZY UROCZA KOBIETA.POLECAM Z CZYSTYM SERCEM
Opinia dodana przez: IWONA

lekarz Jarosław Nowak

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Joseph Aueiss

Lekarz rodzinny

Swobodna 10 / 16

To jest naprawdę lekarz z powołania. Mam wiele problemów zdrowotnych - wątroba, nerki, tarczyca, jelita - każdy problem doktor omawiał ze mną rzetelnie, dokładnie, dawał skierowania na wszystkie badania, które tylko mógł (i które oczywiście miały sens w moim przypadku), bo długo nawet specjaliści nie mogli znaleźć przyczyny. Nigdy nie bada od niechcenia.
Opinia dodana przez: Paula