lek. med. Przemysław Czarnecki

Chirurg dziecięcy

4,6

Pan doktor bardzo miły i profesjonalny. Metoda leczenia torbieli włosowej jako jedyna okazała się skuteczna. Po 3 latach walki i licznych nawrotów u syna (17lat ) w końcu jest dobrze . Nie pomogło 6 krotne usuwanie torbieli laserem, zabieg wykonany przez Pana doktora rozwiązał problem . Polecam wszystkim, którzy zmagają się z tą dolegliwościa. Bezboleśnie i bez komplikacji wszystko zagojone . Bardzo dziękuję.

Chciałabym serdecznie polecić P. Doktora Czarneckiego. Miałam wykonywany zabieg usunięcia torbieli włosowej i jestem bardzo zadowolona z całego przebiegu leczenia. Pan Doktor wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, spokojnie odpowiada na pytania i naprawdę widać, że zależy mu na pacjencie. Jestem osobą, która panicznie boi się igieł zazwyczaj w takich sytuacjach płaczę ze stresu a tutaj byłam tak zaopiekowana i uspokojona, że nawet się nie popłakałam. Sam zabieg trwał dosłownie chwilę i nie bolało mnie absolutnie nic. Czułam się bezpiecznie i komfortowo przez cały czas. Profesjonalizm, empatia i indywidualne podejście Pana Doktora …

Pan Doktor wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, spokojnie odpowiada na pytania i naprawdę widać, że zależy mu na pacjencie. Jestem osobą, która panicznie boi się igieł zazwyczaj w takich sytuacjach płaczę ze stresu a tutaj byłam tak zaopiekowana i uspokojona, że nawet się nie popłakałam. Sam zabieg trwał dosłownie chwilę i nie bolało mnie absolutnie nic. Czułam się bezpiecznie i komfortowo przez cały czas. Profesjonalizm, empatia i indywidualne podejście Pana Doktora zrobiły na mnie ogromne wrażenie.
Z całego serca polecam ❤️

Z całego serca polecam Pana Doktora. Zabieg usunięcia torbieli włosowej wykonany metodą małoinwazyjną. Szybko, sprawnie bezboleśnie. Pełen profesjonalizm. Po zabiegu sam wróciłem do domu , a następnego dnia do pracy. Poza codzienną zmianą opatrunku można normalnie funkcjonować. Warto zrobić trochę kilometrów żeby pozbyć się uciążliwego problemu. Doktor Super człowiek.

Z całego serca polecam Pana Doktora. Zabieg usunięcia torbieli włosowej wykonany metodą małoinwazyjną w znieczuleniu miejscowym. Szybko sprawnie bezboleśnie. Pełen profesjonalizm. Po zabiegu sam wróciłem samochodem do domu. Nie musiałem brać zwolnienia. Poza codzienną zmianą opatrunku można normalnie funkcjonować. Warto zrobić trochę kilometrów żeby w ten sposób pozbyć się uciążliwego problemu. Doktor Czarnecki Super człowiek.

Doktor wykazał się niezwykłą wiedzą i profesjonalizmem, podejmując się leczenia dużej torbieli, której inni lekarze unikali. Już od pierwszej wizyty wzbudził moje zaufanie swoją pewnością i dokładnym wyjaśnieniem procesu leczenia. Dzięki jego zaangażowaniu i indywidualnemu podejściu czuliśmy się zaopiekowani. Nastoletni syn miał dolegliwość, której rozwiązania nie podjął się nikt. Doktor z miejsca przyjął syna i zlecił zabieg. Sam zabieg przebiegł bez komplikacji, a doktor zadbał o komfort i bezpieczeństwo syna. Po wszystkim był dostępny, by odpowiedzieć na nasze pytania i kontrolować postępy w gojeniu. Z całego serca polecam go każdemu, kto szuka kompetentnego i troskliwego specjalisty. Problemy syna zakończyły się ze znalezieniem Pana doktora. Pozdrawiam i polecam

Bardzo polecam pana doktora. Jako jedyny zajął się leczeniem mojego syna. Syn miał przypadłość torbieli włosowej. Pan doktor wykonał zabieg w znieczuleniu miejscowym. Wszystko dokładnie wytłumaczył i syn już jest wyleczony. Bardzo kompetentny a przy tym sympatyczny lekarz. Jeżeli ktoś szuka bardzo dobrego specjalisty to tylko pan doktor Czarnecki. Zabieg trwa krótko, praktycznie bezboleśnie i jest zupełnie inny niż oferowane na NFZ. Warto było jechać z Sosnowca do Pabianic. Polecam każdemu doktora i bardzo dziękuję za opiekę.

Polecam z całego serca Pana doktora. Dziś córka miała pierwszy raz robiony laser. Wszystko wytłumaczył opisał i był mega delikatny. Prawdziwy lekarz z powołania znający się na rzeczy.

Dzień dobry, Pan doktor to przede wszystkim dobry człowiek, skromny, sympatyczny, pomocny i pełen empatii. Mam ogromne zaufanie do Pana doktora i bez wahania mogę powierzyć dziecko do leczenia. Bardzo dziękujemy Panu za profesjonalizm za szczerą chęć pomocy i wyleczenie dziecka.