Jestem bardzo zadowolona z leczenia się u Pana doktora, super podejście, trafna diagnoza i szybka reakcja aby pomóc, poświęca czas aby wysłuchać i pomóc. Z problemami ortopedycznymi tylko do Pana Doktora. Kompetencja w pełnym tego słowa znaczeniu.
Bardzo słaby lekarz. Pacjeci co 5 mniut, a to przeciez ortopeda, nie da się przez ten czas nawet wywiadu przeprowadzić. Nic nie mówi, nie tłumaczy, trzeba go ciągnąć za język, dopytywać.
Lekarz nie słucha, nie tłumaczy. Nie chce dać skierowania na chorą stopę, którą sam stwierdził i łaskawie potwierdził w ciszy. Pan doktor to chyba mruczy i trzeba ciągnąć o wszystko za język. Dopiero jak poprosiłem o informację na piśmie o argumentacji dlaczego nie dostanę skierowania to łaskawie stwierdził, że da. Ze zwyrodnieniem stopy mogę chodzić i on nie wie czy będzie dobrze przez rok czy 10 lat bo on nie jest czarodziejem. Za taki komentarz to powinien wylądować na ulicy. No robienie łaski aby dał skierowanie masakra... NIE POLECAM
Wiele lat leczę sie u tego ortopedy.zawsze trafne diagnozy poparte leczeniem ktore przynosi pozytywne skutki.dodatko przyjmuje na nfz.
Dr Pietrzyk zajął sie moimi problemami zdrowotnymi kompleksowo.Uprzejmosc i profesjonalizm w każdym calu. Polecam serdecznie
wizyta na NFZ z 15 letnim synem piłkarzem, problemy z kolanami. Wizyta 5 min, w między czasie dwa razy weszla pielegniarka z gabinetu obok ( nawet nie przeprosila że przeszkadza, rozmawiała z lekarzem jakby nas tam nie było). Brak komunikacji. Nie odzywał się całą wizytę , tylko pisał coś na komputerze. Zaczęłam pytać, odpowiedział jedny zdaniem, jakimiś dla.mnie niezrozumiałymi terminami ,nazywał swoje podejrzenia. Wypisał receptę nie mówiąc co to? Musiałam dopytać... Nic nie powiedział co dalej i czy to poważne i wstał, bo po raz kolejny pielegniarka weszła z zabiegowego, bo jakaś pacjentka czekała. Musiałam jej przerwać, żeby dopytać lekarza ,czy syn może grać. Usłyszałam nie ma przeciwwskazań. Nie wiem co dalej, mam zrobić przeswietlenie, ale czy mam do niego wrócić, nie wiem, bo nic nie powiedział. Nigdy mnie tak lekarz olewająco nie potraktował, popłakałam się jak wyszłam, z frustracji . Nie był niemiły, ton głosu normalny. Mój syn też był zdziwiony wizytą.
Po dziesięciu latach powracających dolegliwości i błędnych diagnoz trafiłem do pana Pietrzyka, który nie miał problemu ze zrozumieniem, że boli mnie bark, a nie kręgosłup. Po badaniu w gabinecie, zlecił rezonans stawu barkowego i jego diagnoza się potwierdziła. Z problemami ortopedycznymi tylko do niego.
200 złotych za 5 minut rozmowy i 10 sekund diagnozy (w dodatku błędnej). Nie polecam tego "lekarza".
Lekarz godny polecenia . Rzadko takich ludzi w dziesiejszych czasach się spotykać. Z czystym sumieniem polecam tego ortopede