lek. dent. Przemysław Wąsiewski

2,9
2,5
2,5
2,8

NIE POLECAM !!!! Pan doktor nie poczuwa się do poprawienia źle wykonanej naprawy zęba. Za ponowną wizytę w ramach reklamacji każe sobie płacić, mimo że minęło zaledwie kilka dni od poprzedniej "nieudanej naprawy" !!!

Bardzo odległe terminy wizyt!!!! Ból czy nagła potrzeba interwencji dentystycznej nie skłania pana doktora do szybszego przyjęcia pacjenta....!!!! Tak mnie potraktował!!!

Lekarz niezły, ale jeśli jest nagła potrzeba przyjęcia pacjenta po godzinach pracy to niestety nie chce poświęcić dodatkowo 10 czy 15 minut mimo usilnych próśb. Niech pacjent szuka sobie innego dentysty...!!!! Bardzo nieładnie i nieetycznie panie doktorze!!!!

Wielokrotne prośby o pomoc w nagłej sytuacji uszkodzenia zęba niestety nie dały nic!!! Pan doktor ,,OLAŁ" mnie. A podobno lekarz to nie tylko zawód ale też misja.... oprócz pieniędzy powinien liczyć się przede wszystkim PACJENT. Nie polecam!!!!

Jako fachowiec jest dość dobry natomiast uważam, że zbyt mocno nastawiony jest na pieniądze. Jest bardzo drogi i niestety lekceważący w stosunku do klientów. NIESŁOWNY !!!!

Lekarz z powołania. Kompetentny, uprzejmy, cierpliwy. Profesjonalista w swoim zawodzie z ogromnym zaangażowaniem, zrozumieniem i oddaniem dla pacjenta. Odwiedzam jego gabinet od kilku lat. Polecam wszystkim

Lekarz z powołania. Cudowny, kompetentny, delikatny, wspaniały człowiek i profesjonalista w swoim zawodzie. Boję się stomatologa ale do Pana doktora chodzę z przyjemnością. Wykazuje dużą troskę o pacjenta, stwarza poczucie bezpieczeństwa. Jak dla mnie nr 1

Super stomatolog jeszcze nigdy nie zawiodłam się na leczeniu a uczęszczam już od około 12 lat. Jedynie z terminem na cito jest problem. Polecam w 100 %