lekarz Elżbieta Grobecka

Poradnia Badań Profilaktycznych w Dębicy
Paderewskiego 2
39-200 Dębica

Najlepsza Pani Doktor jaką znam. Godna zaufania, Bardzo dużo mi pomogła. Pełen profesionalizm. Polecam

lek. med. Łukasz Kapusta

Psychiatra, Wizyty domowe

ul. Pędzichów 7/2

Jest to najlepszy lekarz jakiego tylko można sobie wyobrazić. Miły, uprzejmy, kompetentny, pomaga z serca i to czuć. Bardzo się angażuje w pomoc pacjentowi, prawdziwe powołanie

lekarz Krystyna Szula

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Zespół Opieki Zdrowotnej Nr 1 w Rzeszowie
ul. Tadeusza Czackiego 2
35-051 Rzeszów

Z ręką na sercu polecam doktor Krystynę Szulę. Kompetencja , empatia , pomoc na najwyższym poziomie. Rzadko spotkać psychiatrę dziecięcą z tak wspaniałym podejściem do dziecka i tak zaangażowaną w każdy przypadek. Polecam!
Opinia dodana przez: Malina

dr n. med. Justyna Pełka-Wysiecka

Prywatny Gabinet Justyna Pełka-Wysiecka

Bardzo dobry lekarz,człowiek i psychiatra,Pani Droktor szczególnie pomaga pacjentom ale też ich rodzinom,Posiada dużą empatię w kontaktach z ludzmi co jest niesamowicie ważne w zawodzie lekarza a szczególnie psychiatry.Roztacza wokół siebie bardzo przyjazną aurę ;).Bardzo polecam Panią Doktor i życzymy jej cierpliwości , zadowolenia z pracy oraz wszystkiego najlepszego
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Stanisław Urban

Dubois
44-100 Gliwice

Znam Pana Doktora prawie 40 lat. Bardzo pomógł mi w najtrudniejszych chwilach mego życia. Zawsze mogłem liczyć na Jego życzliwość i fachowość zawodową. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Maciej Kapinos

ZOZ w Świętochłowicach Sp. z o.o.
ul. Chorzowska 38
41-605 Świętochłowice

Polecam, pomógł mi wyjść z bardzo ciężkiej sytuacji, najpierw chodziłam prywatnie później z NFZ i co ważne podejście lekarza się nie zmieniło po przejściu na NFZ nadal mogłam liczyć na pomoc i wsparcie. (jak wiadomo zdarzaj się tacy którzy pomagaj dopóki kasa się zgadza)

lekarz Izabela Chwalisz-Kaczmarek

Sienkiewicza Henryka 10/3

Wspanialy czlowiek,nie mowiac o lekarzu.Jej kompetencje, sposob podejscia ktory w psychiatrii jest bardzo wazny jest na najwyzszym poziomie.Tacy powinni byc lekarze.Bardzo jestem jej wdzieczna ,uratowala mi zycie kiedy znalazlam sie na dnie mojej nerwicy lekowej i agerofobii,
{'id': 10987, 'name': 'Radom'} Psychiatra
                                       lekarz Katarzyna Dziwisz

lekarz Katarzyna Dziwisz

Radomedica
Olsztyńska 39/2
Radom

Lekarz godny polecenia. Pani dr bardzo konkretna, z wyczuciem pacjenta. Nie patrzy na zegarek podczas wizyty. Chodzę do Pani dr zarówno z przeziębieniem syna jak i z dziadkiem ze sprawami psychiatrycznymi.
Pan Doktor Patryk Górski jest lekarzem z powołania, osobą empatyczną, miłą i sympatyczną z wysoką kulturą osobistą, zależy Jemu na dobru pacjenta. Jestem trudnym przypadkiem i Pan Doktor Górski jako jedyny lekarz potrafił dobrać mi leki tak, że mogę funkcjonować. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, bez stresu. Pan Doktor dużo rozmawia z pacjentem, wizyta nie polega tylko na wypisaniu recept. Zawsze można liczyć na Pana Patryka. Mi nie jeden raz …
Opinia dodana przez: Magda B.
Witam, Jestem pacjentka Pana Dariusza Bartczaka. Lekarz świetnie zna sie na problemach natury psychicznej a także pierwszy raz spotkałam się z lekarzem, który świetnie zna substancje wszelkiego rodzaju. Pryjmuje w dwóch jednostkach
Opinia dodana przez: Anna Fiłonowicz

lekarz Anna Marciniak

Sienkiewicza 7 (Zdrowie)
09-100 Płońsk

Pani Doktor ma indywidualne podejście do każdego pacjenta, poświęca każdemu tyle czasu ile potrzebuje, jest bardzo uprzejma. Od lat leczę się u Pani Doktor w przychodni i jestem bardzo zadowolona. Jest naprawdę godna polecenia.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Jacek Koziej

Szkolna 3d lok. 4
48-140 Branice

bardzo dobry lekarz godny polecenia lekarz naprawde z powołania kompetentny uprzejmy znakomite podejscie do pacjenta

dr n. med. Joanna Żurada-Wyrwińska

Krasickiego 11 lok. 2
81-377 Gdynia

dzieki za wszystko.metody sa tak skuteczne ,ze dzieki PANI jestem (normalna)

mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam

Grzegorz Kopacz

centrum medyczne
24-300 Opole Lubelskie

lekarz którego polecam każdemu, kto potrzebuje naprawdę fachowej pomocy.uprzejmy,rzeczowy i z powołania.postawił mnie na nogi i przywrócił chęci do życia.od 3 lat systematycznie leczę się na f20 i mam zablokowaną chorobę dzięki dobrze dobranym lekom.jestem naprawdę wdzięczna Panu doktorowi.

lekarz Regina Jakubek

Internista, Psychiatra

ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 38
63-600 Kępno

Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Opinia dodana przez: Mariola

lekarz Mariusz Szczęsny

Internista, Psychiatra

37a
32-047 Ojców

Od kilku lat jestem pacjentką Pana Doktora, zawsze pomocny, wysłuchał ze zrozumieniem moich problemów, wytłumaczył działanie leków. Jestem zadowolona z leczenia i podejścia do pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Jolanta Węgierska-Januszkiewicz

Pediatra, Psychiatra

ulica Skalników 35/6
59-101 Polkowice

Bardzo dobry lekarz, godny zaufania, zawsze dobrze diagnozuje. Prowadzi moje dzieci od urodzenia. Życzliwa, kompetentna. Ufam Pani doktor całkowicie jeśli chodzi o zdrowie moich dzieci.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Marcin Kubski

ulica Wysocka 13
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobry specjalista i sympatyczny człowiek mam tylko nadzieje że nie stanie się z biegiem czasu rutyniarzem i zachowa swoje empatyczne podejście do pacjenta pozdrawiam serdecznie Pana Doktora
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Tomasz Cieśliński

pl. Konstytucji 3 Maja 3
02-100 Olsztyn

Lekarz godny polecenia.Udzielił mi wiele cennych rad ,wskazówek i łatwiej mi było zrozumieć w jaki sposób funkcjonuje moje dziecko.Nie bagatelizował moich problemów - szczerze polecam