Ambulatorium Fundacji
Żelazna 76a
Bardzo dobra lekarka.Kompetentna, życzliwa,spokojnie tłumaczy sposób leczenia.Takich lekarzy oby było jak najwięcej.
Szpital Kliniczny - Oddziały Lecznicze
Wrocławska 1-3
Serdecznie polecam. Nareszcie mogę normalnie funkcjonować, mam dobrze ustawione leki,przesypiam noce.
Pani Doktor to wyjatkowe i rzadko spotykane polaczenie czlowieka empatycznego, kulturalnego oraz lekarza kompetentnego, profesjonalnego, wnikliwego, o doskonalej intuicji, ktoremu sie po prostu chce leczyc pacjenta zgodnie z najaktualniejsza wiedza medyczna. Pod jej opieka byl moj brat - byl to jego dziesiaty pobyt w szpitalu i dzieki Pani Doktor - mam nadzieje, ze ostatni, po raz pierwszy dokonczyl go z wlasnej woli. Slowami i tak nie jestem w stanie oddac …
Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek. To była moja kolejna wizyta u specjalisty. Myślałem, że znowu zmarnuje swój czas. Bardzo, BARDZO się pomyliłem. Pani doktor pomogła mi jak nikt wcześniej w Częstochowie. Jeśli zastanawiacie się nad wizytą to przestańcie! Gorąco polecam i serdecznie pozdrawiam!
Poradnia Dermatologiczna
Bohaterów Westerplatte 9
Zielona Góra
Jestem i będę dozgonnie wdzięczny pani dr Małgorzacie Czekaj za " uratowanie mi życia " .Tylko pani dr Czekaj zawdzięczam, że żyję. Od jakiegoś czasu cierpiałem na depresję. Kiedy udałem się na wizytę do pani dr Czekaj byłem w naprawdę kiepskim stanie. Pani dr zaproponowała mi szpital, którego potwornie się obawiałem / efekt zasłyszanych opinii /. Kiedy mój stan pogorszył się do tego stopnia, że z myślenia o samobójstwie przeszedłem …
Ks.Wyszyńskiego 54/121
Ropczyce
Bardzo dobry SPECJALISTA. Mądry, uprzejmy człowiek. Wie co robi. Bardzo skrupulatnie tłumaczy. Odpowiada na moje pytania. Podchodzi z szacunkiem do pacjenta.
Przyszpitalna Poradnia Zdrowia Psychicznego - Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZDROJE"
Pan doktor był pierwszym lekarzem psychiatrą do jakiego trafiłam i myślę, że lepiej trafić wtedy nie mogłam. Poświęcił mi dużo czasu, zadawał dużo dodatkowych pytań (nawet za dużo momentami), był dociekliwy. Przy każdej kolejnej wizycie w poradni był tak samo uprzejmy i poświęcał tak samo dużo czasu i uwagi na rozmowę ze mną. Jednocześnie wiedział, kiedy zachować stanowczość. Bardzo inteligentny człowiek. Sam w zasadzie niczego mi nie tłumaczył, ale jasno …
Leczę się u Pani Doktor od 2014 r.Trafiłam pod opiekę w najgorszym czasie Mojego życia.Śmiem twierdzić i nie jest to przesada ,że gdyby nie profesjonalizm ,poświęcony czas i empatia Pani Doktor ,nie pisała bym dzisiaj .Zawsze cierpliwa ,umiejąca słuchać ,pełna ciepła .Potrafi dobrze ocenić stan w jaki akurat jestem i odpowiednio zareagować .
ulica Spacerowa 10
Białobrzegi
Pani Iza leczy mnie już od półtora roku i nigdy nie byłam bardziej zadowolona z żadnego innego lekarza. Na wizytach czuję się bardzo bezpiecznie, zrelaksowana. Pani Iza jest wspaniałą, bardzo kompetentną psychiatrą. Doskonale rozumie problemy, daje przydatne rady i przepisuje leki w punkt. Poprzedni lekarz, który mnie prowadził wypisywał mi leki, przez które samoistnie pojawiały mi się siniaki na ciele, a i mój stan psychiczny się nie polepszał. Pani Izabella …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Praktyka Lekarzy Rodzinnych Elżbieta Ciesiul -Tracz
Obrońców Pokoju 74 A
Gorzów Wielkopolski
Pani doktor jest bardzo miłą i kompetentną osobą. Bardzo mi pomogła. Jest cierpliwa i wyrozumiala. Dogłębnie wnika w problem.Polecam każdemu wizyte u niej.
Medicus Gabinet Ginekologiczny
os. Bolesława Śmiałego 35
Pan Doktor jest bardzo cierpliwy i wysłucha pacjenta. Ma bardzo dużą wiedzę i świetne podejście do leczonej osoby. Jest bardzo miły i troskliwy. Uważnie wyjaśni istotę narastającego problemu w danej chorobie. Jest ciepły i wyrozumiały, jego wybór specjalizacji jest strzałem w dziesiątkę. Oby było wielu takich rzetelnych, kompetentnych i merytorycznych lekarzy :)
Tomasz Grzybowski specjalista psychiatra Prywatny Specjalistyczny Gabinet Lekarski "FIDES"
Bohaterów Westerplatte 9
Zielona Góra
Wspaniały, empatyczny lekarz. Polecam gorąco. Pomimo napiętego grafiku Pana Tomasza, udalo mi się szybko otrzymac właściwe rozpoznanie i leczenie. Konkretna rozmowa i diagnoza,polecam,polecam.