SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
Gniezno
Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%
Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
Gniezno
Oby wszyscy lekarze mieli takie podejscie do pacjenta.Pani Doktor godna polecenia ,wysoka kultura osobista,profesjonalna,kompetentna,Z czystym sumieniem POLECAM,Pani Doktor-bardzo DOBRY przy tym CZLOWIEK,mozna jednak byc milym nie tracac na asertywnosci.
Gniezno
Pan Doktor Tomasz Cieślak to nie tylko wyśmienity lekarz, który idzie w psychiatrii z duchem czasu, przełamując utarte schematy leczenia i podejścia do choroby ale także wspaniały człowiek, który daje choremu poczucie własnej wartości a także siłę by ujarzmić swoje schorzenie. Bardzo elastyczny, pewny siebie, celnie trafiający w problem i starający się, by choroba była jak najmniej uciążliwa. Indywidualne podejście, pełne cierpliwości i otwartości na bolączki chorego. A przy tym …
ul. Chudoby 16, Gniezno
Gniezno
Super lekarz. Najlepszy psychiatra. Godny polecenia. Super kompetentny fachowiec. Bardzo mi pomogła w życiu i z całym sercem polecam.
ul. Chudoby 16, Gniezno
Gniezno
Zdecydowanie polecam, Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia u Pani doktor. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, można zaufać w stu procentach.
"Specjalista" po wizycie u którego jedyna "pomoc" jaką wyniosłem to to aby nie szukać już więcej wsparcia u tego typu lekarzy. Brak chęci zrozumienia genezy problemu, zaszufladkowanie po jednej szczątkowej informacji. Przepisuje psychotropy jak rodzinny antybiotyki. Nie ma się co dziwić skoro wizyty pacjentów umawiane są co 10 minut. Rozumiem że Pan jest nastawiony wyłącznie na zysk, wypisywanie recept i do widzenia, a jak jest problem to proszę szukać pomocy …
Gniezno
Nie polecam tej pani zamiast pomóc to szkodzi wyzywa pacjentów jest nie miła brak empatii podejścia do pacjenta zero kultury obraża
NZOZ Poradnia dermatologiczna
Pustachowska 1