Roosevelta 66
Gniezno
świetny specjalista, konkretny, miły, ma dobry kontakt z osobami starszymi
Orzeszkowej 10
Gniezno
Proszę administratora o likwidację strony św.pamięci Pana doktora.
Współczuję żonie , która musi odbierać telefony do nieżyjącego od 2 lat męża.
Gdzie tu etyka, tak ważna szczególnie w zawodzie lekarza.
Zakład Opieki Zdrowotnej MULTIMED s.c.
ul. Chudoby 16, Gniezno
Gniezno
Super lekarz. Najlepszy psychiatra.
Godny polecenia. Super kompetentny fachowiec.
Bardzo mi pomogła w życiu i z całym sercem polecam.
Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych "DZIEKANKA" im. Aleksandra Piotrowskiego
Gniezno
zajebisty oddział 11 byłem tam około 5 tygodni w lutym 2014r. troche psycha mi odpoczeła . personel rewelacja . z milą chęcią poszedłbym jeszcze raz , a tym co się nie podoba i mają problemy co do wymagań pisać wnioski do ZUS wyślą was na wczasy dostaniecie rehabilitacje dżakuzi kąpiele błotne solanki czego dusza zapragnie . narzekają ci co ściemniają a nie ci co chorują albo chcą wrócić do normalnego ...
SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
ulica Poznańska 15
Gniezno
PROFESJONALNE ALE ZARAZEM BARDZO CIERPLIWE I CIEPŁE PODEJŚCIE DO PROBLEMÓW PACJENTA. UWAŻNA I WSŁUCHANA W TRAKCIE WIZYTY.
PANI DOKTOR W PROSTY I TRAFNY SPOSÓB TŁUMACZY TO CO SIĘ DZIEJE Z PACJENTEM I OMAWIA SWOJE ZALECENIA. GODNA ZAUFANIA I POLECENIA.
ulica Poznańska 15
Gniezno
Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%